Spar 55% på fri tale og 25 GB i fem måneder

Fri tale og 25 GB data til kun 44 kroner i fem måneder? Vi tager her et kig på det gode tilbud fra duka og sammenligner med konkurrenterne.

Spar 55% på fri tale og 25 GB i fem måneder

Hos duka fristes der lige nu med et skarpt tilbud på et mobilabonnement med fri tale og 25 GB, der passer perfekt til danskernes gennemsnitlige dataforbrug. Prisen de første 5 måneder er kun 44 kroner. Læs mere om tilbuddet nedenfor.

Se også: Se billigste mobilabonnementer

Fri tale og 25 GB til 44 kroner til april 2024

Er du på jagt efter det bedste tilbud på et mobilabonnement, kunne du muligvis have fundet det her. Tilbuddet finder man hos lavprisselskabet duka, der bruger Telia & Telenors mobilnetværk.

duka er kendt for deres høje service, men bestemt også konkurrencedygtige priser og gode tilbud. Og dette tilbud er for rigtig mange danskere værd at tage et nærmere kig på.

Her får man nemlig friheden med fri tale og hele 25 GB data inkluderet. Danskere bruger i gennemsnit 18 GB per måned, hvorfor dette passer perfekt til rigtig mange.

  • Fri tale, 25 GB og 25 GB EU-data: 44 kroner frem til 31. marts 2024. Derefter er prisen 99 kroner per måned.

Se tilbuddet hos duka

Abonnementet er uden binding og der er heller intet oprettelsesgebyr. Du skal dog være opmærksom på, at det kun gælder nye kunder hos duka.

Efterårstilbuddet forsvinder fra dukas hjemmeside den 19. november, så du skal ikke vente for længe.

Prissammenligning med konkurrenter

Er dukas tilbud på mobilabonnementet herover det bedste på markedet lige nu? Der er masser tilbud at finde, og det bedste tilbud er det, der passer bedst til dit behov.

Med det sagt er der dog ingen tvivl om, at det er et skarpt tilbud fra duka. Et teleselskab med et lignende abonnement er Oister, der har fri tale og 25 GB til 39 kroner per måned i tre måneder. Herefter er prisen 89 kroner per måned.  384

Efter et halvt år er dukas pris lavere, da man betaler 383 kroner hos Oister og kun 319 kroner hos duka. Man kan altså roligt nuppe abonnementet fra duka.

Se også: Guides til mobilabonnementer