Spar 50% hos Flexii: Fri tale og 20 GB til 29 kroner

Der er hele 50 procent rabat på mobilabonnementerne hos Flexii i de første tre måneder. Se de tre abonnementer på tilbud her.

Spar 50% hos Flexii: Fri tale og 20 GB til 29 kroner

Fri tale og 20 GB data til kun 29 kroner per måned? Det er en pris, der burde kunne friste de fleste. Vi tager her et kig på de aktuelle intropriser hos Flexii.

Se også: Find det rigtige mobilabonnement

Halv pris i tre måneder

Man får lige nu halv pris i de første tre måneder på alle mobilabonnementer hos Flexii – men man skal dog ikke vente dog længe.

Flexii, der er et af landets nyeste lavprisselskaber, er nu klar med nye tilbud på deres mobilabonnementer. Flexii er i forvejen blevet kendt på deres lave priser, og disse er altså ingen undtagelse.

Med disse tilbud starer priserne fra kun 29 kroner, hvor man får fri tale og hele 20 GB data, hvilket burde være rigeligt til at dække de flestes forbrug. Har du et større forbrug af data er der også andre fristende tilbud hos Flexii.

Lad os tage et kig på dem:

  • Fri tale, 20 GB data og 20 GB EU-data: 29 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 59 kroner.
  • Fri tale, 40 GB data og 20 GB EU-data: 39 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 79 kroner.
  • Fri tale, fri data og 25 GB EU-data: 84 kroner per måned de første tre måneder. Derefter er prisen 169 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Flexii

Har Flexii de bedste priser?

Er Flexii det bedste valg, når der skal findes et nyt billigt mobilabonnement? Vi sammenligner herunder Flexii’s pris med konkurrenternes.

Vi tager her udgangspunkt i abonnementet med fri tale og 40 GB data, som bedst matcher lignende hos konkurrenterne.

Hos Call Me koser fri tale og 30 GB 99 kroner, hos CBB koster fri tale og 40 GB 119 kroner og hos Oister koster fri tale og 50 GB  109 kroner. Til sammenligning er normalprisen hos Flexii 79 kroner.

Flexii er også billigst på fri data. Selv når de tre måneder med intropris er overstået, får man altså lige nu den laveste pris hos Flexii.

Se også: Find bedste priser på mobilabonnementer