Spar 35 procent på mobilt bredbånd med router

Lige nu er der 35 procent at spare på mobilt bredbånd inklusiv router hos Oister. Betal kun 149 kroner de første fire måneder.

Spar 35 procent på mobilt bredbånd med router

Lige nu har Oister et fantastisk tilbud på mobilt bredbånd med fri data og en gratis router. Du kan også vælge at opgradere til en kraftigere router.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd fra kun 149 kroner per måned

Lige nu kan du få mobilt bredbånd med 4G med hele 2.000 GB data samt en gratis 4G router til kun 149 kroner i fire måneder.

Se tilbuddet hos Oister her

Efter de fire måneder betaler man 229 kroner, hvilket også er en god pris. Man binder sig til abonnementet i 6 måneder.

Overvej en kraftigere router

Oister tilbyder også muligheden for at opgradere til en kraftigere router fra Netgear. Lige nu sparer man 2.970 kroner på denne router.

I tilbuddet får man mobilt bredbånd med 4G og 2TB data og Netgear 4G-router til 159 kroner per måned i fire måneder. Derefter er prisen 249 kroner.

Se tilbuddet hos Oister her

God dækning = hurtigere mobilt bredbånd

Husk at tjekke mobildækningen, inden du kaster dig over mobilt bredbånd. Det nytter ikke noget med et billigt bredbånd, hvis det betyder, at du ikke har en god dækning. Ligesom på en mobiltelefon er mobilt bredbånd afhængigt af en god mobildækning, der er afgørende for stabiliteten, hastigheden og forsinkelsen på internettet.

Husk derfor at undersøge teleselskabernes dækning nær dig, inden du skifter teleselskab. På Telepristjek.dk kan du se et kort over teleselskabernes dækning i Danmark på baggrund af mere end 10.000 danskeres erfaringer med de forskellige teleselskaber.

Her kan også hjælpe andre danskere ved at dele ud af dine oplevelser med teleselskabernes mobildækning.