Spar 20 % på mobilregningen i et år hos eesy

Lige nu kan du spare op til 480 kroner på mobilabonnementer hos teleselskabet eesy ved at bruge en unik rabatkode, som du kun finder på TelePrisTjek.dk.

Spar 20 % på mobilregningen i et år hos eesy

Lavprisselskabet eesy finder til tider nogle af de bedste tilbud på mobilabonnementer frem fra gemmerne. Nu er det TDC-ejede lavprisselskab klar med et nyt super tilbud til dig, der vil have absolut mest mobilabonnement for pengene.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Spar op til 480 kroner med unik rabatkode

I samarbejde med TelePrisTjek.dk giver eesy nemlig hele 20 procent rabat på mobilabonnement hver måned i hele 12 måneder. I stedet for at betale normalprisen på henholdsvis 119, 129 eller 199 kroner per måned reduceres din mobilregning til kun 95, 103 eller 159 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter fortsætter abonnementet til normalpris.

Lige nu kan du få 20 procent rabat hos eesy ved køb af et af tre følgende mobilabonnementer:

  • Fri tale og 50 GB data (20 GB i EU)
    Pris: 95 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 119 kroner per måned
  • Fri tale og 100 GB data (25 GB i EU)
    Pris: 103 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 129 kroner per måned
  • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
    Pris: 159 kroner per måned de første 12 måneder. Derefter 199 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

For at gøre brug af det gode tilbud hos eesy skal du anvende rabatkoden TP20. Det er unik rabatkode, som du kun kan finde gennem TelePrisTjek.

Rabatkoden skal du indtaste under oprettelsen af dit mobilabonnement. Det er muligt at bruge rabatkoden både på eesys hjemmeside og i eesys app til Android og iOS.

Tilbuddet gælder kun ved oprettelse af nye mobilabonnementer, og det er ikke muligt at kombinere tilbuddet med andre tilbud.

Gå tilbuddet hos eesy her

Mange fordele ved eesy

Ud over altid lave priser tilbyder eesy også gratis oprettelse og ingen binding eller gebyrer på sine mobilabonnementer. Du har naturligvis også fri SMS og MMS.

Ved købet af mobilabonnementet kan du desuden bestille enten et fysisk SIM-kort eller et digitalt eSIM, så du kan komme i gang lige med det samme.

Gå tilbuddet hos eesy her