Sony Xperia M2 Aqua pris – vandtæt og billig 4G mobil

Sony Xperia M2 Aqua er en atypisk kombination af vandtæt mobil med 4G, der samtidig er rigtig billig. Køb den lige nu for cirka 1.100 kroner.

Sony Xperia M2 Aqua pris – vandtæt og billig 4G mobil

I et land som Danmark er en vandtæt mobil bestemt ikke noget af kimse ad, slet ikke hvis man er meget ude. Derfor kan en vandtæt mobil være et must for mange og lige nu kan du for en billig penge få en super gedigen mobil, der både er vandtæt og har 4G. Du kan samtidig spare over 4.000 kroner.

Xperia M2 Aqua ligner til forveksling den langt dyrere Xperia Z2, men altså til en langt billigere pris. Langt hen ad vejen matcher den tilmed den Z2 takket være Android, der grundlæggende tilbyder rigtig meget funktionalitet.

Så vandtæt er den

At den er vandtæt samtidig med at have en billig pris er ret unikt – der findes ikke mange mobiler i denne prisklasse, der tilbyder det. IP-klassificeringen 65/68 betyder, at telefonen er støvtæt, kan tåle at blive skyllet i vand, og sænkes ned i vand på en dybde af 1,5 meter i 30 minutter.

Noget andet, der taler til dens fordel er, at den har 4G. Okay, det bliver mere og mere almindeligt med 4G i selv billige mobiler, men kombineret med, at det er en vandtæt mobil til en lav pris, så synes jeg, at Xperia M2 Aqua har salgsargumenterne i orden.

Skærmen er på 4,5 tommer og den er måske ikke markedets skarpeste. Man skal ikke sætte næsen op efter et super fed multimedia-mobil, man ser timevis af film på, men med lyn hurtig 4G kan man få stor glæde af den som Wi-Fi modem til for eksempel ens tablet.

xperia-m2-aqua-camera-timeshift xperia-m2-aqua-camera

Et lille tip til Xperia M2 Aqua

Og her kommer så et lille tip: Man kan også vælge at bruge cirka 300 kroner på en Chromecast, der sætter i fjernsynets USB-stik. Herefter kobler man ens mobil sammen med Chromecast og så kan man se alt, der vises på mobilen, på ens store flotte fjernsyn – blandt andet videoer.

Udover at Chromecast er billig, så er det også rigtig let at sætte op.

God i sollys

Skærmen er i øvrigt rigtig lysstærk på maksimal lysstyrke. Den har også et anti-reflekterende lag hen over skærmen, så man kan læse på skærmen selv i direkte sollys. Den er med andre ord rigtig velegnet til udendørs brug, uanset om solen skinner eller det regner.

Xperia M2 Aqua kører med Android, hvilket i sig selv gør den til en glimrende mobil. Den har ret hurtige menuer, plads til hukommelseskort, har bluetooth og kan kobles til trådløse headset og et ganske fornuftigt kamera.

sony-xpria-m2 sony_xperia_m2_aqua

Det elsker jeg ved Sony Xperia M2 Aqua:

  • Den er vandtæt
  • Den har 4G
  • God batteritid

Det er jeg ikke så vild med:

  • Lille indbygget hukommelse
  • Mange Sony-apps, man ikke vil bruge
  • Lidt for plastik-agtig

Pris for Xperia M2 Aqua

Sony Xperia M2 Aqua har en skarp købspris på 1.160 kroner og du kan faktisk spare op mod 4.000 kroner over et helt år alt efter dit mobilforbrug. Rabatten fås med 42 forskellige mobilpakker. Købsprisen er i hvert fald rigtig god og kombinationen vandtæt mobil med 4G til så lav pris, sidder lige i skabet.

Se aktuelle priser Sony Xperia M2 Aqua. Priserne opdateres hver dag, så det er bare med at holde øje med priserne.