Smartphones med lang batterilevetid – guide og priser

Lang batterilevetid på smartphones er noget af det vigtigste for mange, når vi vælger mobil - guide til de smartphones med lang batterilevetid.

Smartphones med lang batterilevetid – guide og priser

De nyeste smartphones har ikke nødvendigvis den bedste batterilevetid, da deres store og højt opløste skærme og avancerede funktioner bruger meget strøm – heldigvis er der high end telefoner på markedet med gode batteritier. Guide til  mobiltelefoner med lang batterilevetidtid.

Bare fordi en mobil er den nyeste model, betyder det ikke nødvendigvis, at den samtidig har den bedste batterilevetid, da avancerede strømslugende funktioner og store skærme kan resultere i dårlig batteritid. Det betyder selvfølgelig noget, at der er høj kapacitet i batteriet. 4.000 mAh er det faktisk de færreste telefoner, der har, så alene det er godt, når vi støder på en smartphone med så høj kapacitet.

Men der er også andre vigtige ting, der er vigtige for en mobil for at have lang batteritid – det ser vi nærmere på herunder, hvor vi også anbefaler 5 virkelig gode smartphones med lang batterilevetid.

Se også: Smarthpones med lang batterilevetid

 

Smartphones med lang batterileevtid

#1 Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro har kraftigt batteri på 4.200 mAh og en brugerflade med flere gode muligheder for at forlænge batteritiden og reducere strømforbruget. Mate 20 Pro har lynopladning og kan lade 0-70 procent på 30 minutter med den medfølgende oplader. Har ultrasparefunktion, der kan give flere timers levetid med kun 10-15 procent batteri.

Bedste pris:
Fra cirka 6.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i 1 måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#2 Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 har kraftigt batteri på 4.000 mAh og en brugerflade med flere gode muligheder for at forlænge batteritiden og reducere strømforbruget. Lynopladning  med mulighed for at kunne lade op fra 0-50 procent på cirka 30 minutter. Tilbyder flere muligheder for at optimere batteritiden i forhold til ens forbrug og har ultraspare-funktion, der kan forlænge batteritiden med mange timer, selvom man kun har 10-12 procent tilbage på batteriet.

Bedste pris:
Fra cirka 6.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

 

#3 Huawei P20 Pro

Huawei Mate 20 Pro har kraftigt batteri på 4.000 mAh og en brugerflade med flere gode muligheder for at forlænge batteritiden og reducere strømforbruget. P20 Pro har lynopladning og kan lade 0-50 procent på 30 minutter med den medfølgende oplader. Har ultrasparefunktion, der kan give flere timers levetid med kun 10-15 procent batteri.

Bedste pris:
Fra cirka 4.100 kroner. Tilbuddet er med abonnement i  seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

#4 Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 har batteri på 3.500 mAh, hvilket er svagere end de andre i guiden, men den har langt bedre antennekvalitet end Mate 10 Pro for eksempel, hvilket giver et lavere batteriforbrug. Har lynopladnng og kan lade op fra 0-50 procent på cirka 30 minutter. Tilbyder flere muligheder for at optimere batteritiden i forhold til ens forbrug og har ultraspare-funktion, der kan forlænge batteritiden med mange timer, selvom man kun har 10-12 procent tilbage på batteriet.

Bedste pris:
Fra cirka 4.900 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S9+

 

#5 Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro har kraftigt batteri på 4.000 mAh. Lynopladning – fra 0-100 procent på 1 time og 34 minutter.Brugerflade der tilpasser batteriforbrug efter dine vaner og behov og telefonen er også udstyret med gode batteribesparende funktioner. Har ultrasparefunktion, der kan give flere timers levetid med kun 10-15 procent batteri.

Bedste pris:
Fra cirka 3.700 kroner. Tilbuddet er med uden abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 Pro

 

Antennekvalitet spiller ind på batterilevetiden

Noget, man bør være opmærksom på, hvis lang batteritid er vigtig for en, er antennekvaliteten. Dårlig antennekvalitet betyder større batteriforbrug: Se smartphones med bedst antennekvalitet.

Skærmkvaliteten spiller også ind på batteriforbruget – for eksempel bruger telefoner med AMOLED-skærme mindre strøm end telefoner med LCD-skærme. Også muligheden for at benytte brugbare batterisparende funktioner, der kan reducere batteriforbruget og forlænge batteritiden, spiller ind. Endelig er også lynopladning en vigtig del – kan man lade op til en dags brug på 30 minutter, er det en meget vedkommende mulighed.

Se også: Mobiltelefoner med god batteritid

 

Telefoner med lang batterilevetid, november 2018

Rangeringen af telefoner med den bedste batteritid er fra november 2018. Rangeringen er er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De fem telefoner på listen er fra Huawei og Samsung.

Den dyreste telefon på listen koster 6.000 kroner, mens den billigste koster 3.700 kroner. Du kan altså spare 2.300 kroner alt efter, hvilken mobil du vælger.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner