Skift til Telmore og få gavekort på 500 kroner

Lige nu kan du få en kontant belønning i form af et SuperGavekort på 500 kroner, hvis du flytter dit mobilnummer til Telmore. Men kan det betale sig?

Skift til Telmore og få gavekort på 500 kroner

Teleselskaberne har mange tricks i ærmet, når det gælder at tiltrække nye kunder. Et af dem, vi har set anvendt mere i løbet af 2022, er udstedelse af gavekort til de kunder, der flytter deres mobilnummer til et andet teleselskab.

Lavprisselskabet eesy har gjort meget brug af disse gavekort, og nu gør det noget dyrere teleselskab under samme TDC-koncern, Telmore, det også.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Flyt dit nummer til Telmore og få 500 kroner

Lige nu lokker Telmore nemlig med et SuperGavekort på 500 kroner, hvis man flytter sit mobilnummer til teleselskabet. Gavekortet modtager man med posten, når nummerflytningen er gennemført.

Kampagnen gælder til og med 8. december 2022, eller så længe lager haves. Vil du gøre brug af kampagnen, skal du besøge hjemmesiden kampagne.telmore.dk/supergavekort500.

Gavekortet på 500 kroner modtager man, hvis man skifter til et af følgende fire Telmore-mobilabonnementer:

 • Fri tale, 50 GB data (17 GB i EU) og 5G
  Pris: 149 kroner per måned
 • Fri tale, 80 GB data (22 GB i EU) og 5G
  Pris: 199 kroner per måned
 • Fri tale, 100 GB data (27 GB i EU), Telmore Musik og 5G
  Pris: 249 kroner per måned
 • Fri tale, 80 GB data (30 GB i EU), Viaplay Film & Serier, TV 2 PLAY Basis og 5G
  Pris: 269 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Dyre abonnementer æder noget af gavekortets værdi

Telmore er ikke et lavprisselskab, og derfor betaler du også lidt ekstra for mobilabonnementerne sammenlignet med de billigste teleselskaber som CBB Mobil, Call me, eesy, dukaTALE, Greentel og OiSTER.

Da der er 6 måneders binding på mobilabonnementerne hos Telmore, er du altså nødt til at betale til et lidt dyrere abonnement, end hvad du kunne have nøjes med at betale, hvis det ikke var fordi du ønskede at få fingrene i gavekortet.

Lad os tage udgangspunkt i Telmores billigste abonnement med fri tale og 50 GB data for 149 kroner per måned. Tilsvarende abonnementer kan fås for omkring 109 kroner per måned hos lavprisselskaberne. Du betaler derfor 40 kroner om måneden ekstra for Telmores abonnement – i alt 240 kroner. Den reelle besparelse ved at skifte til Telmore er altså ’kun’ 260 kroner, men det er altså stadig billigere end at forblive kunde hos et lavprisselskab.

Overvejer du et af Telmores andre abonnementer, bør du på samme måde undersøge, hvad et tilsvarende abonnement vil koste dig hos de billigste alternativer. Derefter kan du vurdere, om det stadig kan svare sig at være kunde hos Telmore i 6 måneder for at få gavekortet på 500 kroner.

Det kan formentlig godt svare sig, men besparelsen er altså ikke så stor, som den ser ud til ved første øjekast.

Læs også: De billigste mobilabonnementer – december 2022