Skift til Oister og få gratis Apple AirPods

Du kan få et sæt helt gratis AirPods (2. generation), hvis du skifter til et mobilabonnement hos Oister. Læs mere om tilbuddet her.

Skift til Oister og få gratis Apple AirPods

Står du og mangler et sæt Apple AirPods lige nu, kan du faktisk få dem helt gratis. Det kan du ved blot, at gøre Oister til dit nye teleselskab.

Se også: Tilbud og laveste priser på mobilabonnementer

Så bliver AirPods ikke billigere

Leder du efter det bedste tilbud på Apple AirPods, har du sandsynligvis fundet det nu. Det er nemlig ret svært at slå en pris på 0 kroner.

Men hvordan hænger det sammen, at Oister kan give AirPods helt gratis? Det tager vi nedenfor et kig på.

Skal du have de gratis AirPods, skal du tegne et bestemt abonnement hos Oister. Den store forskel består i, at der er binding på abonnementet. Oister vil gerne sikre sig, at du ikke benytter deres tilbud og er ude måneden efter – hvilket egentlig giver ret god mening.

I mobilabonnementet med tilbuddet får man fri tale og 500 GB data. Det er altså primært et mobilabonnement til dig, som har et stort forbrug af data. Men du kan dog med fordel også vælge det, hvis du blot vil benytte dig af tilbuddet.

Abonnementet koster 169 kroner per måned, som efter bindingsperioden løber op i 1.113 kroner – altså cirka samme pris som AirPods ville have kostet, hvis du købte dem hos en af de billigste forhandlere – og dertil har du fået mobilabonnentet med.

Få gratis AirPods hos Oister her

Tilbuddet gælder kun, hvis man flytter et mobilnummer til Oister og gælder så længe lager haves.

Du kan bruge abonnementet til mobilt bredbånd

Står du i den situation, at du ikke brug for et mobilabonnement med hele 500 GB data? Så kan du eventuelt overveje, at bruge det til mobilt bredbånd.

Måske har du i forvejen en 4G- eller 5G-router? Hvis ikke, kan de købes meget billigt brugt.

Smid simkortet fra Oister med fri tale og 500 GB i routeren, og du har bredbånd til hjemmet til kun 169 kroner per måned med nok data til langt de fleste familier.

På den måde får du gratis Apple AirPods og får bredbånd til hjemmet til en pris, som er svæt at slå.

Se også: Tips og guides til bredbånd