Skift til eesy og få et gavekort på 500 kroner

Vil du have et billigt mobilabonnement og en kontant belønning for at skifte teleselskab? Få 500 kroner i Supergavekort for at skifte til eesy.

Skift til eesy og få et gavekort på 500 kroner

Lige nu kan du få et gavekort til en værdi af 500 kroner, hvis du skifter til teleselskabet eesy. Det kræver dog, at du flytter dit nuværende telefonnummer til teleselskabet. Opretter du et nyt telefonnummer hos eesy, kan man altså ikke få gavekortet.

Se også: Priser og tilbud på mobilabonnementer

Køb mobilabonnement og få 500 kr. gavekort

Der er god grund til at skifte til lavprisselskabet eesy lige nu, som lige nu smider et 500 kroners Supergavekort med i købet, hvis du flytter dit mobilnummer til dem.

Det betyder, at man for eksempel kan bestille et mobilabonnement med fri tale og 50 GB til 119 kroner per måned og få gavekortet på 500 kroner.

Gavekortet er et SuperGavekort på 500 kroner fra GoGift, som kan bruges i mere end 150 butikskæder, oplevelser og fysiske produkter fra kendte brands.

Her er de tre mobilabonnementer med rabat og gratis gavekort:

  • Fri tale og 50 GB data (20 GB i EU) og 4G
    Pris per måned: 119 kroner
  • Fri tale og 100 GB data (25 GB i EU) og 4G
    Pris per måned: 129 kroner
  • Fri tale, fri data (30 GB i EU) og 5G
    Pris per måned: 199 kroner

Se aktuelle tilbud hos eesy

Oprettelse er gratis, men man binder sig til abonnementet i 6 måneder. Mindsteprisen for det billigste abonnement er på 714 kroner. Tilbuddet gælder til og med den 18. februar.

Sådan får du gavekortet

Skal du sikre dig et gavekort, kan du ikke blot bestille et abonnement på forsiden hos eesy. Du skal benytte ovenstående link, hvor du kommer til den aktuelle kampagne.

Du skal være opmærksom på, at man kun kan benytte sig af tilbuddet, hvis man flytter et mobilnummer til eesy. Man binder sig til abonnementet i 6 måneder.

Gavekortet fremsendes på mail, når fortrydelsesretten er udløbet og nummeret er flyttet til eesy.

Se også: Find guides og tilbud på mobilabonnementer