Skift til Call me og få et gavekort på 500 kroner

Lige nu kan du få et SuperGavekort på 500 kroner, hvis du flytter dit mobilnummer til lavprisselskabet Call me.

Skift til Call me og få et gavekort på 500 kroner

Der er mange penge at spare ved regelmæssigt at skifte mellem de forskellige lavprisselskaber, når de har gode tilbud og kampagner.

Sådan et finder man lige nu hos Call me, der frister med et gavekort på 500 kroner til dem, der skifter til teleselskabet. Alt du skal gøre er at besøge denne side og lægge Call mes abonnement med fri tale og 40 GB data (15 GB i EU) for 134 kroner per måned i kurven.

Dertil får du gratis adgang til streamingtjenesten C More, og du kan også tilkøbe billig adgang til Spotify Premium for 79 kroner per måned i stedet for normalprisen på 99 kroner per måned.

Der er seks måneders binding, og mindsteprisen hedder derfor 804 kroner. Med gavekortet er den reelle mindstepris kun 304 kroner, og det bringer abonnementets pris ned på kun 51 kroner per måned i bindingsperioden. Efter bindingsperioden kan du skifte til et hvilket som helst teleselskab.

Der er ifølge Call me kun et begrænset antal SuperGavekort til rådighed, så skynd dig, hvis du vil have en gratis gave på 500 kroner. Et SuperGavekort sendes på e-mail, når fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet. Det er kun muligt at modtage ét SuperGavekort per CPR-nummer om året. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller særtilbud.

Få et gavekort på 500 kroner hos Call me

Hvad er et SuperGavekort?

Et SuperGavekort er et gavekort, som kan bruges hos et væld af forhandlere og hjemmesider.

Nogle af de mest populære udbydere, som et SuperGavekort kan bruges til, er Zalando, Magasin, IKEA, Boozt, Elgiganten, Matas, Wolt, Nordisk Film, Imerco, Sport24, København Zoo, PlayStation Plus, H&M, Bog & Idé, Tivoli, Bauhaus, BabySam, JYSK, Saxo, Ticketmaster, Silvan, JACK & JONES, VERO MODA, XL-Byg, ILVA, Spies, Intersport, TUI, Lalandia, Friluftsland og Bone’s.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer