Skift mobilselskab? Sådan bliver det bedst & billigst!

Der er over 500 forskellige mobilabonnement og tillægspakker fordelt blandt 37 mobilselskaber i Danmark. Langt de fleste danskere kan spare rigtig mange penge og få store fordele ved, at skifte mobilselskab - Vi guider her til hvordan du skifter til et bedre og billigere mobilselskab.

Skift mobilselskab? Sådan bliver det bedst & billigst!

 

Skift mobilselskab og få en bedre, og billigere hverdag med mobilen. At skifte mobilselskab kan lyde som en kompliceret og meget tidskrævende opgave, men det tager faktisk kun 5 minutter, og det er meget enkelt – Vi guider her til hvordan du hurtigt kan skifte til et bedre og billigere mobilselskab… 8 timer Tale & 8 GB behøver ikke koste mere end 89 Kr!

 

De fleste danskere kan halvere mobilregningen

Vi er som oftest glade når tingene bare fungerer og når regningen betales over betalingsservice, men det går især ud over mobilregningen. 88 procent af danskerne betaler nemlig unødvendigt meget for mobiltelefoni de ikke bruger. Teleselskaberne griner hele vejen til banken når mobilkunderne gladelig uvidende betaler deres unødvendigt dyre mobilregninger.

“De fleste danskere kan på ganske få minutter halvere deres mobilregning. Årlige besparelser på op til 3.000 kroner er absolut ikke et sjældent faktum. At skifte til et bedre og billigere mobilselskab er faktisk meget let”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Sammenlign priser på mobilabonnnement

 

Guide: Sådan skifter du mobilselskab

  • Skift mobilselskab, men find først ud af hvilke mobilselskaber, som faktisk har et velfungerende mobilnet og netværk hvor du bor. Spørg gerne dine naboer hvilke erfaringer de har med mobilselskabernes mobildækning => Du bør kun skifte til et mobilselskab, som dækker hvor du bor.
  • Sammenlign aktuelle priser på mobilabonnement i selskaber, som dækker hvor du bor. Vælg tilbuddet som passer bedst til dit faktiske mobilforbrug => Dermed undgår du at betale for mobilforbrug du ikke har, og ekstremt dyrt for mobilforbrug som overskrider mobilpakkens indhold af tale, data og sms/mms.
  • At skifte mobilselskab tager kun fem minutter og dit mobilnummer kommer automatisk med over til det nye mobilselskab => Når du har fundet selskabet og mobilabonnementet, som passer for dig og har gennemført bestillingen, så er det bare at læne sig tilbage og vente på, at dit nye SIM-kort kommer med posten… Du risikerer ikke, at gå flere dage uden et virksomt mobilabonnement (Teleselskaberne fikser skiftet for dig og din mobil fungerer under tiden som den plejer). 

 

Se også: Android APP måler dit faktiske mobilforbrug

 

De billigste mobilselskaber i Danmark lige nu

Mobilselskab Mobilpakke Pris Aktuelle priser
 Oister  8t Tale + 8 GB  89 /md Se tilbud
 Bibob  12t Tale + 12 GB  119 /md Se tilbud
 CBB  15t Tale + 10 GB  109 /md Se tilbud
 CallMe  7t Tale + 10 GB  99 /md Se tilbud
 Telmore  10t Tale + 15 GB  129 /md Se tilbud

Alle mobilselskaber inkluderer Fri SMS/mms i deres mobilpakker. Selskaberne giver også mobilrabat på mobiltelefoner. Hvilket tilbud du bør vælge afhænger af selskabets mobilnet og netværk, og dit faktiske mobilforbrug… Hvis du bruger meget Roaming, bør du hertil overveje, at se nærmere på mobilabonnement hos Mobilselskabet 3.

 

Se også: Telestatistik viser mobilforbrug er meget begrænset

Temaet følges op

Den videre fortælling kunne ikke ties. Nicolas Fredriksen har holdt fast i temaet. 8/1/2015 publicerede redaktionen en sag med fokus på Justfone: Ren pludder pladder & dyr telefoni – Følg det videre forløb her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..