Skift mobilabonnement og spar årligt op til 2.000 kroner

Har du ikke skiftet mobilabonnement i lang tid, så få det gjort - du kan nemlig spare mange penge ved et skifte. Se, hvordan du skifter abonnement og hvad du bør skifte til.

Skift mobilabonnement og spar årligt op til 2.000 kroner

Det har aldrig været så enkelt at skifte mobilabonnement og spare tusindvis af kroner. Alligevel hænger de fleste danskere ved ældgamle og unødvendigt dyre mobilabonnementer – Sådan skifter du til et billigt mobilabonnement og sparer kassen på mobiltelefoni.

Mange danskere vil kunne spare penge ved at skifte mobilabonnement med jævne mellemrum, da det er med til at holde teleselskaberne i ørene og konkurrencen i top. Har du ikke skiftet mobilabonnement i lang tid, så betaler for formentlig alt for meget for dit mobilabonnement i forhold til, hvad du kan få i dag.

Vi tjekker dagligt priserne på de danske mobilselskabers mobilabonnementer og tipper til de bedste mobilabonnementer lige nu – både billige mobilabonnementer kun med tale og data og mobilabonnementer med tjenester og fordele.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skift til billigt mobilabonnement

Du skal først gøre op med dig selv, hvilken type mobilbruger du er. Er du kun ude efter et mobilabonnement med tale, sms/mms og data, så er det typisk de lidt mindre teleselskaber, du skal gå efter.

Du får rigtig meget mobilabonnement til under 100 kroner. Herunder finder du 5 af de bedste mobilabonnementer til under 100 kroner, som det kan være værd at skifte til.

Oister: 1 times tale, 1 GB Data & Fri SMS/mms – 39 kroner /md
Se tilbud hos Oister

CBB Mobil: 4 timer, 1 GB Data & Fri SMS/mms – 69 kroner /md
Se tilbud hos CBB Mobil

Greentel: 5 timers tale, 4 GB Data & Fri SMS/mms – 79 kroner /md
Se tilbud hos Greentel

Oister: 10 timers tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms – 89 kroner /md
Se tilbud hos Oister

3: 12 timers tale, 12 GB Data & Fri SMS/mms – 99 kroner /md
Se tilbud hos 3

 

Skift til mobilabonnement med indhold og tjenester

Er du mere typen, der vil have et mobilabonnement med tjenester, det kan være musik, film, bøger og magasiner, så skal du se nærmere på mobilabonnementer med tjenester og indhold. De koster lidt ekstra, men vil over tid spare dig for mange penge, da du så slipper for at betale typisk 99 kroner til en tjeneste.

Herunder finder du 5 af de bedste mobilabonnementer med tjenester inkluderet, som vi kan anbefale.

Telmore: 15 timers tale, 25 GB Data & Fri SMS/mms + HBO, Cmore, TV2 Play, BookMate, Flipp, Minbio og Telmore Musik – 249 kroner /md
Se tilbud hos Telmore

Telia: Fri tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms + HBO, Storytel, Telia TV, Flipp, Zetland eller Spotify – 199 kroner /md
Se tilbud hos Telia

3: Fri tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms + 3LikeHome med roamingfri brug i 47 lande – 199 kroner /md
Se tilbud hos 3

CBB Mobil: 10 timers tale, 20 GB Data & Fri SMS/mms + musiktjenesten Tidal – 139 kroner /md

Se tilbud hos CBB Mobil

Yousee: Fri tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms + musiktjenesten Yousee Musik – 149 kroner /md
Se tilbud hos Yousee

 

Det skal du huske på ved skift af mobilabonnement

Et mobilabonnement med for lidt indhold i forhold til ens forbrug kan blive dyrt, for man betaler nemlig ekstra og dyrt for det forbrug, der går ud over ens pakke.

Derfor bør man tjekke sit forbrug over de sidste 3-6 måneder ved at logge ind på ens profil hos sin teleudbyder og så tjekke det gennemsnitlige forbrug af tale, data og sms/mms. Vælg et abonnement med 10-15 procent mere indhold end dit gennemsnitlige faktiske forbrug om måneden for at være sikker på, at du ikke overskrider det forbrug en måned.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Hvordan skifter man mobilabonnement?

Hvordan skifter man mobilabonnement? Du finder det mobilabonnement, du vil have og opretter dig som kunde hos det nye teleselskab på nettet. Du bliver spurgt til, om du vil beholde dit nuværende mobilnummer og det vil man som regel. Herefter modtager du en velkomstmail fra dit nye teleselskab med diverse login-info og PUK-nummeret til simkortet.

Det nye teleselskab sørger automatisk for, at du bliver flyttet fra det gamle teleselskab.

Efter typisk 2-4 uger modtager du dit nye simkort. Samtidig modtager du så en tårevædet mail fra dit gamle teleselskab, hvor de begræder, at du er stoppet som kunde hos dem…

Ved skift af mobilabonnement og teleselskab skal man nærmest ikke gøre noget – man skal bare finde det mobilabonnement, man vil skifte til, taste de relevante personlige oplysninger ind og så sikrer det teleselskab, du skifter til, for resten.

Se også: Sammenlign priser og tjenester hos de danske teleselskaber