Skarpt tilbud: Fri tale og 100 GB til 55 kroner

Betal kun 55 kroner for et mobilabonnement med fri tale og 100 GB helt frem til den 30. juni 2024. Se tilbuddet fra duka her.

Skarpt tilbud: Fri tale og 100 GB til 55 kroner

Teleselskabet duka er klar med et nyt tilbud på et mobilabonnement, hvor man får fri tale og en stor datapakke på 100 GB. Spar 54 procent helt frem til sommeren 2024.

Se også: Guides, tips og råd til mobilabonnementet

Spar 54 procent på fri tale og 100 GB

Der kommer hele tiden nye tilbud på mobilabonnementer, hvor nogle er mere fristende end andre. Bruger du meget data, bør du tage et kig på dette.

I gennemsnit bruger danskere ikke meget over 20 GB per måned, men nogle har et meget større forbrug per måned. Streamer du meget video og musik på mobilen, downloader større filer og bruger mobilen som hotspot/internetdeling? Så har duka tilbud på et mobilabonnement med 100 GB data.

Dette er blandt de bedre tilbud derude, man man sparer meget per måned og man får den lavere pris helt frem til 30. juni.

Lad os se nærmere på tilbuddet hos duka:

  • Fri tale, 100 GB og 20 GB EU-data: Pris 55 kroner per måned frem til 30/6-2024. Derefter ændres prisen til 119 kroner.

Se mobilabonnementet hos duka

Der er ingen binding på dette mobilabonnement og oprettelse er gratis. Tilbuddet kan benyttes til og med den 20. februar 2024.

Det bedste tilbud på et mobilabonnement lige nu?

Der er mange forskellige tilbud på mobilabonnementer lige nu. Der er ingen tvivl om, at tilbuddet fra duka er rigtig godt. Men om tilbuddet er det bedste kommer an på dit forbrug og behov. Har du brug for 100 GB eller kan du nøjes med mindre?

Hos Oister kan du spare 50 procent på alle mobilabonnementer tre måneder, hos Call me får man en stor rabat frem til 30. juni og hos CBB kan man spare helt op til 50 procent i tre måneder.

Derudover skal du huske tjekke mobildækningen hvor du bor hos duka. duka benytter sig af Telias mobilnetværk.

På Telepristjeks dækningskort kan du se mobildækningen i netop dit postnummer.

Mere end 10.000 danskere har delt ud af deres erfaringer med de danske teleselskabers mobildækning. Du kan hjælpe andre ved at udfylde formularen nedenfor.

Se også: Hvor god er teleselskabernes dækning hos dig?