Skal man købe smartwatch med eSIM? Se vores råd

Der er flere fordele ved eSIM til smartwatch, men er de nok til at man skal betale ekstra for disse funktioner? Se med i vores guide og gennemgang.

Skal man købe smartwatch med eSIM? Se vores råd

Det har efterhånden været muligt at benytte eSIM i Apple Watch i godt et par år i Danmark og også Samsung har tre ure på det danske marked og hos de danske teleselskaber, der kan benytte eSIM.

Med eSIM skal man blot forbinde ur og mobil én gang og så kan man faktisk lade mobilen være hjemme og bruge uret til alt det, man bruger mobilen til. Det kræver dog, at telefonen har strøm og er tændt. Spørgsmålet er, om det er værd at betale ekstra for at få eSIM-funktioner på ens ur, eller om man kan nøjes med et billigere smartwatch uden eSIM.

Se også: Sparetips og guides til eSIM

Abonnér på Teknofil: Test, trends og lækre præmier

Samsung Galaxy S20 FE – et godt køb?

Samsung har netop lanceret Galaxy S20 FE, der til prisen ligner et forrygende køb –  måske endda årets bedste mobiltelefon til prisen?

Vi kigger på funktioner og muligheder med den nye telefon og diskuterer ikke mindst pris og alternativer. Prisen starter fra 5.199 kroner for 4G-versionen, mens 5G-versionen koster fra 5.999 kroner.

Se også: Bedste priser på Samsung Galaxy S20 FE

iPhone 12 lancering

iPhone 12 kan blive lanceret den 13. oktober, mens bestillinger starter den 16. oktober. Salget tages der fat på den 23. oktober.

Høretelefoner modtager softwareopdateringer med ANC og bedre lyd generelt – det er ny fed tendens for tilbehør, som vi kigger nærmere på på Jabra Elite 75t og AirPods Pro.

Huawei må være med i kampen om at bygge 5G-netværk i Tyskland, men smitter det af på de danske myndigheders holdning til Huawei i Danmark?

The Walking Dead: Saints & Sinners skulle være et ultra voldeligt, men det ser nu slet ikke så vildt ud som lovet – det kommer til det nye VR-headset Oculus Quest 2.

5G-auktionen på de høje netværksfrekvenser er udskudt til 2021, så vi får tidligst ægte lynhurtig 5G til marts 2021 i Danmark.

Se også: 5G-netværk i Danmark

Præmie til værdi af 2.000 kroner

Som sædvanlig runder vi af med svar på nogle spørgsmål fra seerne og finder vinderen af det headset, der var på højkant sidste gang. Det er et headset til værdi af 2.000 kroner, der trækkes lod om.

Se også: Se flere videoer fra Teknofil