Skal man have musikstreaming med HiFi-lyd?

Streamingtjenester som Spotify og Apple Music opgraderes med HiFi-lyd - her er alt du skal vide om den forbedrede lydkvalitet.

De store musiktjenester som Apple og Spotify får HiFi-lyd, men er det noget, man skal være oppe og ringe over? Det diskuterer vi Fokus på Teknofil.

HiFi lossless lyd i streaming tjenester

HiFi-lyd eller lossless lyd er lyd i CD-kvalitet og er i hvert fald på papiret en forbedring i forhold til den standardlyd, de fleste streamingtjenester har i dag. For at få glæde af HiFi-lyd skal man dog have rigtig gode ører, man skal have det rigtige udstyr og man skal være det rigtige sted.

Spørgsmålet også, om man skal betale for HiFi-lyd hos streamingtjenesterne eller om det inkluderes i ens nuværende abonnement. Se med i Fokus, når vi taler om HiFi-lyd i musikstreamingtjenester.

Se også: Mobilabonnement med musik

EM i fodbold, Android 12, smartwatch, elbiler

Vi taler også om EM 2020 / 2021 i fodbold, det nye Android 12, Google og Samsung samarbejde om smartwatch, om det kan passe af næsten 50 procent af de danske bilkøbere er parat til at skifte deres benzinbil ud med en elbil – plus et par andre ting.

Se også: Videoer om IT, tele og tech