Skal du vælge mobilabonnement med streaming?

Giver det mening at vælge et mobilabonnement med musik, serier, film og andre streamingtjenester? Vi ser på fordele og ulemper.

Skal du vælge mobilabonnement med streaming?

Flere teleselskaber tilbyder mobilabonnementer med forskellige streamingtjenester, som musik, film, serier og mere. Men hvorfor skal man vælge dem og hvorfor ikke? Vi ser på fordele og ulemper ved at vælge mobilabonnement med streamingtjenester.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

Mobilabonnementer med inkluderede tjenester

Undvære streamingtjenester kan mange danskere ikke i dag. Det er dog ikke alle der ved, at man kan få disse gennem mobilabonnementer.

Der er nemlig flere teleselskaber, der tilbyder streamingtjenester i deres mobilabonnementer. Det er udbydere som CBB, Oister, Telmore og flere, der tilbyder tjenester som Deezer musik, ViaPlay, TV2 Play, Disney+, HBO Max, Nordisk Film+ og mange flere.

Vælger man et mobilabonnement med streamingtjenester betaler man for disse tjenester via mobilregningen.

Fordele ved mobilabonnementer med streaming

Men hvilke fordele er der egentlig ved at vælge et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet? Det kan du læse mere om nedenunder.

Det er billigere

Den primære grund til at vælge et mobilabonnement med streamingtjenesten er, at der kan være penge at spare. Der er dog stor forskel på hvor stor besparelsen er, alt efter udbyder.

Vælger man et lavprisselskab med mulighed for streamingtjenester er der mest at spare – og her kan besparelsen være ganske stor.

Hvor meget kan man spare?

Et godt eksempel på dette er Oisters mobilabonnement med Deezer musik, der koster 139 per måned, hvor man får fri tale og 15 GB data.

Normalt koster et abonnement på musikstreaming 109 kroner per måned. Et mobilabonnement med et gennemsnitligt indhold af taletid og data koster fra cirka 99 kroner. Sammen giver det en pris fra cirka 199 kroner, som du mindst skal betale for de to abonnementer for sig.

Abonnementet fra Oister koster dog kun 139 kroner per måned, hvori Deezer er inkluderet. Man kan dermed sige, at man betaler 109 kroner for musikabonnementet og kun 30 kroner for mobilabonnementet.

De mest favorable priser på mobilabonnementer med streaming finder man hos teleselskaberne Oister (Oister Oistertainment), CBB (CBB Mix) og Telmore (Telmore Play).

Se mobilabonnementer med streaming hos Oister

Se mobilabonnementer med streaming hos CBB

Se mobilabonnementer med streaming hos Telmore

Mere enkelt

En anden og mindre fordel er, at det er mere enkelt at inkluderer tjenester i mobilabonnement. Så skal man ikke tænke på, at man har diverse streamingtjenester, men blot betaler det månedligt via mobilregningen.

Ulemper ved mobilabonnementer med tjenester

Der må da også være ulemper, når man vælger at få streamingtjenester inkluderet i mobilabonnement? Det kan du læse mere om herunder.

Giver mindre fleksibilitet

Der er dog den ulempe, at det giver dig en mindre fleksibilitet. Skifter du ofte tjenester, bliver dette et problem, hvis du har dem gennem et teleselskab.

Her vil det være en fordel, at have mobilabonnement og streamingtjenester for sig, så du frit kan shoppe rundt efter behov og lyst. Men det er dog en dyrere løsning.

Skal matche dit forbrug

En udfordring kan være at finde et mobilabonnement med streaming, der passer til dit behov. Det er en øvelse man altid skal igennem, inden man skifter mobilabonnement.

Hvor meget data, EU-roaming og taletid bruger du per måned? Det giver ikke mening at vælge et mobilabonnement med stor datapakke, hvis du kun bruger gå gigabyte hver måned.

Heldigvis har udbydere som CBB og Oister en hel del forskellige abonnementer med streamingtjenester. Hos CBB kan du selv mixe og matche mobilabonnement og tjenester.

Se også: Tips, guides og hjælp til valg af mobilabonnement