Se tilvalg af tjenester og services hos Telia

Telia tilbyder mange muligheder for tilkøb af tjenester og services, der kan give store besparelser over tid - se guide og priser.

Se tilvalg af tjenester og services hos Telia

Telia har en del tjenester og services, der kan tilkøbes med rabat som Telia-kunde for derved at spare penge på tjenester, man måske alligevel betaler for hver måned – tjenester og services hos Telia.

Telia havde tidligere nogle ret dyre mobilabonnementer – faktisk var de blandt de dyreste overhovedet men inkluderede så også en række underholdningstjenester og fordele, der gjorde, at den samlede pris faktisk kunne give brugerne store besparelser. De ændrede dog strategi for et par år siden. Fokus blev på tale, sms, mms og data til lavere priser og så kunne man til gengæld tilvælge efter behov en række tjenester og fordele med rabat. Og der er faktisk mange gode tjenester og fordele at vælge mellem som Telia-kunde.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Telia

 

Tilvalg: Tjenester og services hos Telia

Telia har en række underholdningstjenester og services, som de tilbyder sine mobilkunder – og nogle af dem kan give betydelige besparelser over tid. De fleste kan dog kun tilkøbes, hvis man har et af Telias One-abonnementer eller med bredbåndsabonnementet 150Go.

#1
Spotify: Verdens mest populære streaming-tjeneste til musik til mobiltelefoner, tablets og computere. Prisen er 99 kroner om måneden som Telia-kunde – normalt er prisen på Spotify 99 kroner om måneden.

#2
HBO Nordic: Streaming-tjeneste med anmelderroste tv-serier og kan benyttes på computer, mobil, tablet og fjernsyn. Prisen er 79 kroner om måneden som Telia-kunde – normalt er prisen på HBO Nordic 99 kroner om måneden.

#3
Telia TV: TV-pakke, hvor du også kan samle streaming-tjenester og se eller gense programmer i arkivet. Prisen starter fra 99 kroner om måneden.

#4
Office 365: Op til 5 brugere får adgang til Office 365 Home på computer, mobil og tablet og inkluderer 1 TB lagerplads i OneDrive. Pris som Telia-kunde er 49 kroner om måneden – normalt er prisen 99 kroner om måneden.

#5
Flipp:  Magasiner, ugeblade og børneblade samlet i én app, blandt andet Euroman, Alt for damerne og Anders And. Prisen er 79 kroner om måneden som Telia-kunde – normalt er prisen 99 kroner.

#6
Eurosport Player: Giver adgang til fodbold, tennis, cykelløb og meget andet. Virker med mobiltelefon, tablet, computer, smart tv, Apple TV, Chromecast, PlayStation 4 og Xbox One. Pris som Telia-kunde er 49 kroner om måneden – normalt er prisen 129 kroner om måneden.

#7
Telia Secure: Online-beskyttelse til både børn og voksne – beskytter blandt andet mod suspekte sider og giver sikker shopping. Prisen er 29 kroner om måneden.

#8
Telia forsikring: Sikrer dig mod skader på din mobil og tablet. Koster 89 kroner om måneden, hvis man har et One-abonnement og 99 kroner med andre af Telias abonnementer.

#9
Oplevelser med Telia: Få gratis internet i Telia Parken, få to biografbilletter en billets pris biografen med Telia Tirsdag og kom til forpremiere på film med Telia Premiere.

 

Telia – Priser og tilbud på alle selskabets mobilpakker

Herunder kan du se en oversigt til alle mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer hos Telia.

Fri tale, 6 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 129 kroner /md.

Fri tale, 15 GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 149 kroner /md.

Fri tale, fri Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU)
Pris: 249 kroner /md.

Fri tale, fri GB Data & Fri SMS/mms (Kan bruges i EU + USA, Tyrkiet og Thailand)
Pris: 299 kroner /md.

Se også: Ingen aftale om trafik

 

Telia – Priser og tilbud på alle selskabets bredbåndspakker

10 GB (10 GB kan bruges i EU)
Pris: 99 kroner / md

50 GB (10 GB kan bruges i EU)
Pris: 149 kroner / md

150 GB (10 GB kan bruges i EU)
Pris: 199 kroner / md

Se også: Ingen aftale om trafik

 

Tilvalg hos Telia, september 2019

Guiden til tjenester og services som tilvalg hos Telia er fra september 2019. Vi ser i disse dage nærmere på tjenester og services som tilvalg hos teleselskaber som CBB Mobil, Telmore, dukaTale, Call Me og andre selskaber. Vi har allerede kigget på tilvalgstjenester hos 3, Telenor, CBB Mobil, Oister og YouSee.

Se også: Find billige mobilabonnementer