Samsung Galaxy Watch 4 til laveste pris nogensinde

Prisen på Samsung Galaxy 4 er nede på sit laveste nogensinde. Se den aktuelle pris på Galaxy Watch 4 og hvem der bør købe dette smartwatch.

Samsung Galaxy Watch 4 til laveste pris nogensinde

Vil du gerne have et smartwatch til din Android-telefon er det bedste køb lige nu Samsungs Galaxy Watch 4. Lige nu kan man få Galaxy Watch 4 til laveste pris nogensinde.

Det bedste smartwatch til billige penge

Da Samsungs Galaxy Watch 4 blev lanceret i 2021 var det med en vejledende pris fra 1.999 kroner og helt op til 3.399 kroner. I dag kan man få dette smartwatch til en langt mere attraktiv pris – og da Galaxy Watch 4 stadig er et af de bedste smartwatches til Android-telefoner, er det altså et fremragende køb.

Man kan nemlig finde Galaxy Watch 4 til billige priser fra 777 kroner lige nu – altså et godt stykke under halv pris. Det er to varianter af Galaxy Watch 4, der lige nu er ekstra billige priser på, nemlig 40 mm og 44 mm med bluetooth. Varianten med eSIM/4G er stadig en del dyrere og for de fleste ikke det bedste valg til prisen.

Herunder kan du se de laveste priser på Samsung Galaxy Watch 4. Hvem bør købe et Galaxy Watch 4? Det kan du læse lidt mere om nederst i artiklen.

Laveste pris på Samsung Galaxy Watch 4 40 millimeter

Laveste pris på Samsung Galaxt Watch 4 44 millimeter

Skal du købe et Samsung Galaxy Watch 4?

Men hvem er det egentlig, der bør vælge et smartwatch som dette? Til den pris, er Galaxy Watch 4 et fremragende køb for langt de fleste, der gerne vil have et fuldblods smartwatch til en Android-telefon. Der er dog nogle ting der kan betyde, at du skal vælge et andet.

Bruger du en iPhone, skal du ikke købe dette smartwatch. Det virker udelukkende med Android-telefoner.

Det kommer med mange avancerede funktioner, men er ikke det nyeste af det nyeste. Vil du absolut have det nyeste og vildeste, skal du have Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

Samsung Galaxy Watch 4 har ikke den mest imponerende batteritid. Man kan regne med 1-2 dage på en opladning. Er det for lidt, skal du nok kigge andre steder. Man så får man typisk også et mindre avanceret smartwatch med færre smarte funktioner.

Se også: Test af smartwatches