Samsung Galaxy Note 9 – markedets bedste phablet er lanceret

Samsung Galaxy Note 9 er et sandt eldorado, når det kommer til specifikationer og muligheder - 5 gode grunde til, at den er markedets bedste phablet.

Samsung Galaxy Note 9 – markedets bedste phablet er lanceret

Der hersker ingen tvivl om, at Samsung Galaxy Note 9 bliver markedets bedste phablet, når den kommer ud i butikkerne den 24. august. Den er netop blevet lanceret og her er fem gode grunde til, at Note 9 bliver den bedste phablet, du kan få fingre i.

 

Samsung Galaxy Note 9 – den bedste phablet

Betegnelsen phablet opstod, da man skulle finde et ord for mobiltelefoner med meget store skærme – phone og tablet blev til phablet og dækkede engang over telefoner med skærme større end 5,5 tommer. Siden er der sket meget med størrelsen og i dag skal man nok over 6 tommer for at betegnelsen giver mening. Den nye Note 9 kan godt gå under betegnelsen phablet og herunder giver vi fem gode grunde til, at den bliver markedets bedste phablet, når den rammer butikkerne den 24. august.

 

5 grunde til Note 9 er den bedste phablet

Skærmen: Med en skærm på 6,4 tommer med Super AMOLED og 2K-opløsning samt Gorilla Glass 5 får man ikke blot en stor skærm – man får også den bedste skærm på markedet overhovedet.

S-Pen: Samsung giver den store skærm ekstra værdi og mening med S-Pen, der gør Note 9 til en både praktisk og kreativ hjælper. Man kan skrive hurtige noter på den låste skærm, lave avancerede skitser, styre præsentationer afspillet på mobilen fra pennen, udløse kameraet og så videre. Ingen andre mobiltelefoner tilbyder denne slags muligheder, hvilket gør Note 9 unik.

Kraftig processor: En mobil som Galaxy Note 9 skal have en hurtig og kraftig processor. Processoren i Note 9 er den nyeste fra Samsung og den får hjælp af enten 128 GB hukommelse og 6 GB RAM eller 512 GB hukommelse og 8 GB RAM + plads til hukommelseskort op til 512 GB.

Lang batteritid: Note 9 har som Samsungs første mobil nogensinde 4.000 mAh, hvilket burde give lang batteritid. Samtidig har den lynopladning og kan også oplades trådløst, hvis man har lyst til det.

Hurtig 4G: Skal en mobil som Note 9 og phablets i det hele taget give mening, så skal de have hurtig mobilt internet eller 4G. Det har Note 9 med 4G cat 18 – det betyder hastigheder op til 1,2 Gbit/s. Så hurtige hastigheder understøtter ingen af de danske teleselskaber endnu, men det kommer. Det betyder, at Note 9 er fremtidssikret på 4G de næste 2-3 år som minimum.

Se også: Priser på Samsung Galaxy Note

 

Pris på Samsung Galaxy Note 9

Galaxy Note 9 bliver den bedste phablet på markedet, når den er klar til salg den 24. august. Prisen på Note 9 starter ved 7.849 kroner for udgaven med 128 GB hukommelse, mens den med 512 GB hukommelse har en pris fra .9.799 kroner.

Når man køber Note 9, kan man samtidig vælge at sælge sin nuværende mobil, som Samsung er villige til at betale ekstra for, hvis du altså køber Note 9.

Du kan læse mere om byttepogrammet og priser på Samsung Galaxy Note 9.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy Note 9