samsung galaxy note 8 pris

Samsung Galaxy Note 8 – derfor skal du købe den

Samsung Galaxy Note 8 bliver lanceret på onsdag den 23. august og er formentlig klar til preorder allerede samme dag og der er flere gode grunde til at købe Galaxy Note 8 > Samsung Galaxy Note 8 funktioner og specifikationer der gør den værd at købe.

Samsung Galaxy Note 8 har noget at råde bod på efter al balladen omkring Note 7, der som bekendt blev trukket tilbage fra hylderne efter få uger på markedet – batteriet eksploderede på mange eksemplarer og Samsung valgte helt korrekt at tage den helt ud af markedet.

Men brugerne har ikke mistet troen på Note-serien og inden den løb ind i problemer var den faktisk den bedste smartphone på markedet – og uhyre flot var den også.

Se også: Priser på Samsung Note

Skal man købe Samsung Galaxy Note 8?

Derfor ser vi rigtig meget frem til at få fingre i Samsung Galaxy Note 8, der snart bliver sat til salg. Vi ser her på 5 gode grunde til, at man bør overveje et køb af Samsung Note 8.

Kameraet

For første gang får vi et dual kamera at se i en Samsung mobil med Note 8. Det vil helt sikkert tage kameraniveauet et nøk op for Samsungs mobiltelefoner og lur mig, om Note 8 ikke bliver kåret til den bedste kameramobil overhovedet, så snart de første test tikker ind.

Med dual kamera kan man tage virkelig flotte portrætbilleder og makrobilleder og jeg forventer, at Note 8 tager denne teknik op på et nyt niveau.

Skærmen

Samsung har altid ligget i top på listerne over bedste mobilskærme og jeg forventer, at Galaxy Note 8 sætter en tyk fed streg under det.

Skærmen ventes at blive på 6,3 tommer i 2K-opløsning og samtidig skulle skærmen fylde endnu mere af fronten end på S8 – derfor bør selve telefonen rent fysisk ikke blive større end Note 8.

Se også: De bedste telefoner med stor skærm

 

Meget kraftfuld brugerflade

I dag skal en high end mobil kunne andet end blot håndtere almindelige mobilfunktioner – den skal også kunne håndtere virtual reality og måske endda også kunne fungere som computer. Note 8 ventes at få den nyeste Snapdragon 836 processor + 6 GB RAM, så der bliver tale om en meget kraftfuld mobil.

Derfor vil den kunne klare det nyeste inden for virtual reality og den vil også fuldt ud kunne udnytte Samsung Dex, hvor man kan koble sin Note 8 til en skærm og tastatur + mus og bruge mobilen som selve computeren.

Se også: Test af Samsung Note 

 

S Pen

Samsung S Pen er ikke unik for Samsungs Note-serie – den fungerede faktisk rigtig godt på Note 7 og fungerer også godt på for eksempel den nyeste Tab S3 tablet fra Samsung.

Jeg sætter næsen op efter en forfinet S Pen til Note 8 med lynhurtig og uhyre præcis pen og kombineret med den store skærm, vil man med Note 8 få et virkelig godt arbejdsredskab, hvor man kan arbejde meget præcist på tegninger og andre typer avancerede arbejdsprocessor, hvor fingeren vil være en hæmsko.

 

Android 8.0

Samsung Galaxy Note 8 ventes også at blive blandt de første mobiltelefoner på markedet med Android 8.0. Der er egentlig ikke de vilde nyheder i Android 8.0, men der er mange små justeringer og forbedringer, der vil gøre Android endnu mere driftsikker, smart og enkel at bruge.

Se også: Sammenlign de bedste smartphones

 

Pris og lancering for Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 bliver lanceret på onsdag klokken 17.00 dansk tid. Formentlig vil man allerede samme aften kunne forudbestille telefonen og den vil så være klar til levering og rigtig salg inden for 2-4 uger.

Prisen ventes at blive ganske høj  og jeg bliver desværre ikke skuffet, hvis Note 8 får en pris på over 7.000 kroner. Det står endnu uklart, om de danske teleselskaber får Note 8 ind i sortiment, men gør de, så -> sammenlign priser på Samsung Note 8.