Samsung Galaxy Fold kan købes i Danmark fra 26. april – se hvor og til hvilken pris

Samsung Galaxy Fold er klar til salg i Danmark fra den 26. april og levering fra den 3. maj. Se pris og steder, hvor du kan købe Fold i starten.

Samsung Galaxy Fold kan købes i Danmark fra 26. april – se hvor og til hvilken pris

Samsung netop har meddelt, at Danmark et af de første lande, hvor man kan købe Samsung Galaxy Fold og den kan forudbestilles hos YouSee fra den 26.april og er klar til levering den 3. maj. Se pris på Samsung Galaxy Fold.

Den 3. maj kan de første danskere købe Samsung Galaxy Fold, der som den første telefon nogensinde har en foldbar skærm og dermed kan fungere som telefon og tablet i ét – som en lille tablet godt nok. Telefonen kan allerede fra den 26. april ses og bestilles i fem udvalgte YouSee-butikker og YouSee ser frem til at kunne tilbyde danskerne en telefon, der beskrives som en mobil, der åbner for helt nye muligheder. YouSee bliver det eneste teleselskab i Danmark, der sælger Fold i starten.

Se også: Guide til de bedste Samsung mobiler

 

Galaxy Fold kun i begrænset oplag

”Med den nye Samsung-telefon får man en tablet i en telefons størrelse, og dermed løser den jo en udfordring, som mange af os kender. Vi vil gerne bruge vores telefon til at se film, serier og nyheder, men vi gider ikke gå rundt med en tablet i hånden hele tiden. Nu kan man sagtens hive telefonen op af lommen blot for at tjekke en sms, men man kan også folde den ud og læse en artikel eller se en video, hvis det er det, man vil,” siger Morgen Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Danskerne bruger stadig mere tid på at streame underholdning på mobilen, og derfor forventer Morten Høgh, at Samsungs nye telefon er et meget godt bud på, hvordan fremtidens telefon kan se ud.

”Vi kan se på forbruget i vores tv- og film-app, at vores kunder er storforbrugere af underholdning på farten, og jeg er sikker på, at mange af dem vil elske muligheden for at kunne få telefon og tablet på samme tid. Det er afgørende for os, at vores kunder har adgang til den nyeste teknologi og de mest innovative produkter, og derfor er vi også glade for, at vi sammen med Samsung nu kan tage et stort skridt ind i fremtiden. Vil man være en af de første danskere med en foldbar telefon, skal man dog slå til hurtigt. Vi har i første omgang kun et begrænset antal og forventer, at de vil forsvinde hurtigt.”

Se også: Find bedste pris på Samsung Galaxy S10+

 

Pris på Galaxy Fold – se hvor den kan købes

Samsung Galaxy Fold vil udelukkende komme til salg i fem udvalgte YouSee-butikker, og der er mulighed for at se og prøve den nye telefon fra den 26. april. Man kan vælge mellem farverne Cosmos Black og Space Silver, og den koster 15.900 kroner. Det er den vejledende pris. YouSee har endnu ikke oplyst prisen sammen med et abonnement.

Man vil helt sikkert kunne se, bestille og købe Samsung Galaxy Fold i nedenstående YouSee-butikker, men YouSee regner dog også med, at den nye telefon bliver tilgængelig i flere butikker:

  • Fields, København
  • Fisketorvet, København
  • Rødovre
  • Frederiksberg
  • Århus

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy