Sammenlign priser på droner

Droner bliver mere og mere populære, både de billige og de dyrere og mere avancerede - sammenlign priser på droner.

Sammenlign priser på droner

Droner bliver mere og mere populære som både legetøj og til mere professionelle gøremål og de kommer i meget forskellige prisklasser og med mange forskellige muligheder. Sammenlign priser på de bedste droner.

Der bliver solgt millioner af droner på verdensplan hvert år, både de billige til at lege med og også af de dyrere til mere professionelle erhvervsrettede gøremål. Også i Danmark bliver droner mere og mere populære og selv supermarkeder sælger i dag droner.

Se også: Sammenlign priser på droner

Sammenlign priser på droner

Droner kommer i forskellige prisklasser og forskellig kvalitet og de mest kendte drone-producenter er Parrot, DJI og Yuneec. Det giver sig selv, at de billigste droner ikke kan tilbyde de samme ting som de dyreste droner og skal man prøve kræfter med en drone for første gang, så er det en god idé at starte med de billigere udgaver for at sikre sig, at det overhovedet er noget, man gider – i hvert fald hvis det blot er til sjov og spas.

Du kan sammenligne priser på droner på pricepusher.dk, hvor du kun får vist priser på droner fra webshops, der er sikre at handle i. Alle webshops på pricepusher.dk er e-mærke certificeret og opfylder dermed e-handelsfondens krav til sikker e-handel. Webshoppene på pricepusher.dk er også manuelt verificeret af pricepusher.dk for at sikre, at de vitterligt har e-mærket og at de har synlige og meget lettilgængelige informationer om webshoppen samt at de benytter sig af en sikker forbindelse, så informationer om adgangskoder og kreditkortnumre er private, når de sendes til sitet.

Se også: Billige droner

 

Købeguide: Vigtige funktioner du skal kende inden køb af drone

En drone har en række funktioner, det er godt at have styr på, inden man køber en og man bør overveje, hvad det er man vil med sin drone, inden man køber den. Herunder kan du se en kort købeguide til til funktioner, du skal være opmærksom på ved køb af drone.

Batteritid: Mange bliver overrasket over, at deres drone kun kan flyve i 7-9 minutter, inden den løber tør for strøm og skal lades op. De billige droner har ikke længere batteritid end de her 7-9 minutter. Man skal op i det højere prisklasser for at finde batteritider på 25-30 minutter. Enkelte droner har mulighed for to batterier med op til 50 minutters flyvetid.

Rækkevidde: Er din drone bare til sjov og spas i haven, så betyder det ikke noget, hvis rækkevidden ikke er mere end 10-12 meter, men ønsker du en drone til mere seriøse ting, har du formentlig behov for en drone med lang rækkevidde til fjernstyringen. De dyrere droner har normalt en rækkevidde til fjernstyringen på op til 7 kilometer. Det betyder, at du kan fjernstyre dronen på lang afstand og for eksempel optage video over enorme områder.

Styrefunktioner: En god drone, der skal flyve langt og som man ikke nødvendigvis kan se med det blotte øje under hele flyveturen, har behov for særlige funktioner til at undgå kollision med objekter på flyveturen. Topdronerne har således anti-kollissionsfunktioner, så de automatisk registrerer farer foran sig og dermed kan undgå uhensigtsmæssige kollisioner med objekter i luften.

FPV: FPV står for first person view. Det betyder, at du kan se på en skærm – enten på fjernbetjeningen eller en FPV-brille, du skal spænde på hovedet – det, som din droner ser på turen. Dermed kan du altså se med live fra din drone, selvom dronen er flere kilometer væk.

Kamera: De fleste droner kommer enten med kamera per default, altså installeret og klar fra køb, mens andre giver mulighed for selv at tilføje et, hvis man har behov for det. Er det vigtigt med skarpe billeder og videooptagelser, skal du vælge droner med kamera med fuld HD eller 4K kvalitet eller som giver mulighed for at kan man påsætte et godt kamera.

Se også: Guide til køb af gadgets