chromebook

Sammenlign priser på Chromebooks – find dem til bedste pris

Mange bruger hurtigt 5-6.000 kroner, når de køber ny computer og køber du Mac, så starter priserne fra 7-8.000 kroner. Det er mange penge for en computer og særligt mange spildte penge på en computer, hvis du har samme begrænsede computerbehov i det private som de fleste andre. En Chromebook kan være en billig løsning – find billige priser på Chromebooks.

Gennem årene har jeg brugt Windows og Mac til privat brug, men de sidste 3-4 år har den stået på Chromebook. Personligt har jeg ikke de helt store krav til min laptop, når det gælder hardware og software – den skal bare være pålidelig, hurtig, have god battertid og være god til at arbejde i dokumenter med samt være online. Og de krav opfylder en Chromebook til fulde.

Se også: Sammenlign priser på Chromebooks

 

Fordele og ulemper ved Chromebooks

Fordele ved Chromebook

Den primære fordel ved Chromebooks er, at de er billige -  i hvert fald forholdsvis billige sammenlignet med både Windows 10 computere og MacBooks. Du kan finde en udmærket Chromebook til omkring 2.500 kroner – det er billigt for en bærbare computer.

Derudover er de ofte hurtige og stabile. De starter rigtig hurtig op og de har som udgangspunkt ingen tunge programmer og apps, der tynger brugerfladen fra start. De håndterer alle online-aktiviteter godt og hurtigt og man får en fin oplevelse, når man arbejder i dokumenter online, for eksempel Google Docs eller Office 365. Streamer du video og musik kan du naturligvis også gøre det på en Chromebook.

Selvom mange aktiviteter på en Chromebook fungerer klart bedst, når computeren er online, så kan man godt arbejde i og gemme dokumenter offline. En sidste ting, der skal nævnes som en fordel, er batteritiden. Til prisen får man lang batteritid på de fleste Chromebooks.

Se også: Guide til billige Chromebooks

 

Ulemper ved Chromebooks 

Man får ikke en arbejdshest af en laptop, når man køber Chromebooks. Arbejder du med videoredigering, tunge billeder eller er du gamer, så er Chromebooks ikke noget for dig.

Chromebooks er ofte virkelig billige, som vi har nævnt – men den lave pris smitter også af på for eksempel materialerne. Denne type computere har sjældent lækker byggekvalitet og tastaturerne har heller ikke nødvendigvis sådan noget som bagbelyste taster.

Se også: Sammenlign priser på bærbare computere

 

Sammenlign priser på Chromebooks

Styrkerne ved Chromebooks er generelt set flere end ulemperne, dog kan enkelte ulemper være så store, at de faktisk er ubrugelig e for nogle. Synes du, at en Chromebook lyder som noget lige for dig, så kan du tjekke priser på pricepusher.dk.

Pricepusher.dk er Danmarks nye portal til prissammenligninger af mobiltelefoner, tablets, smartwatch, powerbanks, høretelefoner, højtalere og så videre samt også laptops og Chromebooks.

Se også: Sammenlign priser på forbrugerelektronik