Sammenlign priser på bærbare bluetooth højtalere

Sammenlign priser på bærbare bluetooth højtalere inden du køber - find bedste pris og spar penge.

Sammenlign priser på bærbare bluetooth højtalere

Bærbare trådløse bluetooth højtalere findes i mange forskellige størrelser, formater, design og priser. Guide til de bedste priser på bluetooth højtalere.

Bærbare trådløse bluetooth højtalere vinder mere og mere frem i de danske hjem, enten i form af små og billige bluetooth højtalere som supplement til hjemmets primære musiksystem eller i form af dyre bluetooth højtalere med stor og høj lyd, der rent faktisk kan fungere som ens primære højtaler i hjemmet.

Det særligt praktiske ved en bluetooth højtaler er, at man kan bære rundt på den – enten flytte den rundt i huset eller lejligheden eller ned i haven eller med på stranden, så den spiller musik der, hvor man opholder sig.

Se også: Aktuelle priser på trådløse højtalere

Priser på trådløse bluetooth højtalere

Nogle bluetooth højtalere er så små, at man bare kan putte dem i lommen eller tasken og let tage dem med rundt, mens andre kan være for store til lige at tage med i et snup tag.  Man må afgøre med sig selv, hvad man vil bruge sådan en sag til og så købe ud fra det.

Blandt danske producenter af bluetooth højtalere er B&O og Libratone og de laver højtalere af høj kvalitet på både design og lyd.

Man kan få bluetooth højtalere i mange forskellige prisniveauer – lige fra 100 kroner til mange tusind kroner > Sammenlign priser på trådløse bluetooth højtalere

Sådan vælger du trådløs bluetooth højtaler

Lyd – de små højtalere har faktisk en for størrelsen udmærket lyd i dag, i hvert fald de bedste af slagsen. Dog skal man vide, at man skal op i et prisleje fra cirka 1.500 kroner, hvis man skal have en bærbar bluetooth højtaler med god lyd, der kan spille højt uden lydkvaliteten går fløjten.

Design og materialer – Nogle bærbare højtalere er grimme som arvesynden, andre er ganske anonyme og så er der dem, der faktisk er flotte og som vil pryde de fleste hjem. De anonyme er faktisk ofte blandt de billigste, mens de grimme kan have en praktik årsag til at være grimme, for eksempel en særlig egenskab som at de er ekstra hårdføre eller målretter sig en særlig målgruppe.  Men som med lyd, så skal man op i priser fra 1.500 kroner og højere for at få en bluetooth højtaler med et flot design og gode materialer.

Batteritid – Mange bluetooth højtalere har en udmærket batteritid på 8-10 timer på en opladning. Det rækker fint til en tur på stranden, i parken eller hvor man nu bruger den. Ønsker man endnu længere batteritid, kan man få bluetooth højtalere med op mod 24 timers batteritid

Pris: Som nævnt varierer prisen meget på de forskellige bærbare trådløse bluetooth højtalere og kvaliteten varierer naturligvis også i forhold til prisen. En bluetooth højtaler til børneværelset behøver ikke koste mere end 300-400 kroner for fin lyd og rimelig batterilevetid. Er du ude efter en bluetooth højtaler, der skal være den primære i hjemmet til musik og som samtidig skal pynte, skal du forvente en pris fra 1.500 kroner og op.

> Bluetooth speakers til de bedste priser