Sådan ringer du billigst fra Danmark til udlandet

Det kan blive en dyr affære at ringe fra Danmark og til udlandet, medmindre man vælger det rigtige teleselskab. Se hvordan du ringer billigst fra Danmark til udlandet.

Sådan ringer du billigst fra Danmark til udlandet

I dag kommer de fleste mobilabonnementer med inkluderet roaming, hvor en mængde tale, sms og data kan bruges i udlandet. Men når det går den anden vej, altså fra Danmark og til udlandet, så er ser priserne pludselig helt anderledes ud. I denne guide hjælper vi dig til at opnå den billigste pris, når du skal ringe til udlandet – både i EU og andre lande. Se her hvordan du ringer billigst fra Danmark til udlandet.

Det er overraskende kompliceret at få overblik over, hvad det koster at ringe fra Danmark til et andet land. Først og fremmest kommer det an på det teleselskab du har og dernæst hvilket land du skal ringe til. Priserne er meget forskellige og sætter du dig ikke ind i det, inden du ringer løs, så kan det blive en ekstremt dyr affære. Det kan fx koste 5 kroner i minuttet at ringe til Tyrkiet og helt op til 24 kroner per minut til enkelte lande. Det betyder altså at et opkald på blot 10 minutter kan ende med at koste 240 kroner. Vi forsøger herunder at gøre det hele mere gennemskueligt, så du kan opnå en billigst pris på opkald fra Danmark til udlandet.

Ringer du meget til udlandet, så er der enkelte teleselskaber, som tilbyder langt bedre priser end de andre. Læs med herunder.

Se også: Find billigste mobilabonnementer med roaming

Ring billigst til EU og andre lande fra Danmark

Når man tager et smut forbi alle teleselskaberne, så bliver man mødt med en liste over priser, når der skal ringes og SMS’es fra Danmark til udlandet. Her skal man finde det land man skal ringe til, hvor man kan se den aktuelle pris. En simpel SMS kan ofte koste 5 kroner! Det er noget mere overskueligt, når man er i udlandet og skal have kontakt til dem hjemme i Danmark. De fleste mobilabonnementer kommer nemlig med en inkluderet roamingpakke, som kan man benytte i udlandet. Hvis bare det fungerede sådan med opkald fra Danmark til udlandet? Hos et par teleselskaber kan man faktisk opnå noget lignende. Dem kigger vi nærmere på nu.

Billigst fra Danmark til EU

Skal man ringe fra Danmark til EU, så er det svært at komme udenom dukaTale og deres mobilabonnementer. dukaTale er allerede blevet kendte for, at al indholdet i deres mobilpakker kan bruges til roaming i EU. På samme måde kan indholdet af taletid og SMS i abonnementet også bruges fra Danmark og til udlandet – uden merpris. Her er udvalgte mobilabonnementer fra dukaTale:

#1
Fri tale, SMS og 10 GB data
Pris per måned: 99 kroner

#2
Fri tale, SMS og 20 GB data
Pris per måned: 119 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos dukaTale

Heri kan man ringe og SMS’se uden merpris til alle EU-medlemslande samt Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz.

Billigst fra Danmark til andre lande

Skal du gerne kigge ringe billigt til lande ud for EU, så er der også gode muligheder her. Det er oftest her man finder de helt dyre takster, hvor priserne ligger et sted mellem 12 og 24 kroner i minuttet, alt efter hvilket land og teleselskab. Her finder man de billigste priser hos Yousee, men kun i deres to dyrere mobilabonnementer. Vælger man et af disse abonnementer, så får man et antal sms’er og opkaldsminutter, som man kan bruge hver måned, uden beregning. Og det dækker hele 54 lande. Her er de to mobilabonnementer hos Yousee, som tilbyder billige priser fra Danmark til udlandet:

#1 Fri tale og 60 GB data
Inkluderet: 2 timers tale og 20 SMS’er fra DK til 54 lande. Yousee Musik, 5G og Smartwatch-abonnement.
Pris per måned: 249 kroner

#2 Fri tale og fri data
Inkluderet: 10 timers tale og 100 SMS’er fra DK til 54 lande. Yousee Musik, 5G og Smartwatch-abonnement.
Pris per måned: 299 kroner

Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Yousee

Med et af disse mobilabonnementer fra Yousee kan man ringe fra Danmark til Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Hong Kong, Indien, Irland, Island, Israel, Italien (med Vatikanstaten), Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Norge, Oman, Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira), Rumænien, Rusland, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam og Østrig.

Sådan kan du også ringe billigt fra Danmark til udlandet

Ovenstående mobilabonnementer fra dukaTale og Yousee er de bedste bud, når du skal ringe billigst fra Danmark til udlandet. I hvert fald når det gælder traditionelle telefonopkald og SMS. Et andet og billigt alternativ er at benytte såkaldte IM-beskedapps og videoopkalds-apps. Det kan være apps som FaceTime, Messenger, Skype, Zoom, Teams, Google Meet, Google Duo, Whatsapp, Signal og mange mange flere. Disse benytter internettet til at foretage opkald og sende beskeder, hvorfor der ingen ekstra takst er på dem. Så længe du har mobildata eller Wi-Fi på telefonen eller computeren, så kan du med disse apps ringe og skrive gratis fra Danmark til udlandet.

Se også: Guides til udlandstelefoni