Sådan køber du brugte smartphones helt sikkert

Med et stort antal brugte smartphones på markedet, er der mange penge at spare på at købe sidste års model. Læs med, og find ud af, hvordan du gør den bedste handel.

Sådan køber du brugte smartphones helt sikkert

Selv om den teknologiske udvikling mellem de enkelte modeller bliver mindre og mindre, er der stadig mange, som køber den nyeste model, så snart den lanceres.

Det betyder, at der findes et stort udbud af brugte smartphones på markedet, uanset hvilket mærke eller mobil-operativsystem vi taler om. Derfor er der tit mange penge at spare, selv på de helt nye modeller i en brugt version.

Det skal du holde øje med, når du køber brugte smartphones

Vil du spare penge på at købe en brugt smartphone, er besparelsen naturligvis størst, hvis du køber den privat. Her har du dog hverken garanti for, at elektronikken i smartphonen virker korrekt eller nogen form for reklamationsret, hvis der sker noget med telefonen.

Begge dele får du, hvis du vælger en af de mere seriøse forhandlere, der lever af at sælge de såkaldte ”refurbished” smartphones. De giver præcis samme garanti, som hvis du købte din smartphone fra ny – altså 2 års reklamationsret. Samtidig får du 14 dages returret, hvis du handler i deres webshop.

 

Gennemtestede og vurderede

For de brugte smartphones som disse forhandlere sælger, er blevet testet grundigt igennem, har fået slettet alle gamle data og fremstår i det hele taget, som dengang de var nye – rent digitalt.

Hos de mest seriøse forhandlere vurderer de også den fysiske stand på mobilen. Altså hvor mange skrammer den har. Samtidig prissættes telefonerne efter standen. Det betyder, at du kan spare ekstra på din brugte smartphone, hvis du kan leve med et par ridser på glasset eller bagsiden. For indeni fungerer telefonen helt som den skal.

 

Stort udbud af brugte smartphones til gode priser

Derfor kan du trygt købe din næste smartphone brugt hos en ”refurbish”-forhandler. De har oftest et kæmpe udvalg af både iPhones og Android-telefoner fra Samsung, Huawei og alle de andre store producenter til virkelig overraskende gode priser.

For som sagt er udbuddet stort, priserne tilsvarende lave, ligesom forskellen i forhold til de nye modeller er lav. Så what’s not to like ved at købe din næste smartphone brugt?