Sådan får du billigst mobilt bredbånd med streamingtjenester

Det kan være smart at kombinere et bredbåndsabonnement med streamingtjenester, men der er stor forskel på priserne. Se hvor det er billigst.

Sådan får du billigst mobilt bredbånd med streamingtjenester

At kombinere video- og musikstreamingtjenester i et bredbåndsabonnement kan have flere fordele. Først og fremmest kan man få rabat på streamingtjenester, så man sparer penge på det, og dernæst skal man ikke forholde sig til flere abonnementer. Man skal dog være opmærksom på, at priser på mobilt bredbånd med streamingtjenester er meget forskellig.

Se guides til bredbånd

Streamingtjenester inkluderet i mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd bliver en mere og mere populær måde at få internet i hjemmet på. De største fordele ved mobilt bredbånd er, at det ofte er en billigere løsning, det er let at komme i gang med og det er mobilt. Det vil sige, at man let kan tage det med sig på ferie, i sommerhus eller andre steder.

For mange danskere er mobilt bredbånd en god løsning, som tilbyder et tilfredsstillende hurtigt internet til streaming og andre tjenester. Bruger man samtidig streamingtjenester, kan der være fordele ved at samle disse i abonnementet til mobilt bredbånd.

Det er simplere at få overblik over betalingerne og man kan opnå en lavere pris. Man kan dog ikke regne med, at der er penge at spare, medmindre man tjekker teleselskabernes bud igennem.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Sådan opnår du laveste pris på mobilt bredbånd med streaming

Det kommer først og fremmest an på hvilke tjenester du bruger. Hos Telmore finder man det største udvalg af abonnementer med streaming, hvor der også er et bredt udvalg af tjenester, som Netflix, Viaplay, TV2 Play og HBO Max.

Med de fire streamingtjenester og 1.000 GB data samt en 4G-router koster abonnementet 479 kroner per måned. Typisk koster disse streamingtjenester 99 kroner per styk, hvorved du ender med at betale cirka 80 kroner for selve det mobile bredbånd. Det er dog udelukkende billigt, hvis du i forvejen benytter alle fire streamingtjenester.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Har du i forvejen en 4G-router og et mindre forbrug af data kan man vælge et såkaldt OiSTERtainment-mobilabonnement hos teleselskabet Oister, hvor der er 120 GB data samt ViaPlay og TV2 Play til 319 kroner per måned (159 kroner de første tre måneder).

Se aktuelle tilbud hos Oister

Ved køb af mobilt bredbåndsabonnement hos flere teleselskaber kan man også få rabat på streamingtjenester, som hos Telia.

Se aktuelle tilbud hos Telia

Flest skal afskille streaming og bredbånd

Typisk er det dog billigst at opdele bredbåndsabonnement og abonnementer på streamingtjenester, da det er meget mere fleksibelt. Man kan på den måde hurtige tegne nyt abonnement på en tjeneste, og opsige det, når der ikke længere er brug for det.

Hos Oister kan man få mobilt bredbånd med 2.000 GB og gratis router til 179 kroner per måned i 6 måneder. Herefter er prisen 239 kroner. Hertil kan man shoppe rundt efter behov hos streamingtjenesterne.

Se aktuelle tilbud hos Oister