Så er der slagtilbud på iPhone 5S

Telia kører lige nu med voldsom rabat på iPhone 5S - se prisen og de store besparelser.

Så er der slagtilbud på iPhone 5S

iPhone 5S er efterhånden ved at være den eneste af de små iPhones, der er i handlen hos de danske teleselskaber, men noget tyder på, at Telia vil have den væk fra hylderne. I hvert fald er de klar med noget af et tilbud på iPhone 5S.

 

Sådan er Telias tilbud på iPhone 5S

Telia har lige nu iPhone 5S til salg til en bedste mindstepris på 3.951 for udgaven med 32 GB og 3.451 kroner for udgaven med 16 GB.

Købsprisen for de enkelte iPhones er på henholdvis 1.999 og 1.499, så selve mobilabonnementet står for en stor del af det samlede tilbud.

Begge telefoner sælges til de nævnte mindstepriser med et mobilabonnement med fri tale og 50 GB. Samtidig får du Roam Like Home i Norden, Telia Upgrade og gratis Spotify plus enten HBO, Telia TV eller Storytel i 12 måneder. Spotify koster normalt 99 kroner om måneden og HBO koster for eksempel 79 kroner om måneden.

Abonnerer du på tjenester som musik og streaming af film og tv-serier, eller vil du gerne i gang, er Telias tilbud sammen med iPhone 5S rigtig godt. Se mere hos Telia.

 

Samlet dyrere at købe iPhone 5S uden abonnement

iPhone 5S med 16 GB koster uden abonnement knap 3.500 kroner, mens iPhone 5S med 32 GB koster knap 4.000 kroner. Her til kommer så et mobilabonnement. Ikke alle har brug for fri tale og 50 GB data om måneden og de fleste vil kunne klare sig med at betale 99 kroner om måneden for et mobilabonnement, der til fulde vil dække ens forbrug.

Så er der altså gode penge at spare på iPhone 5S, specielt hvis man kan bruge de tjenester, der følger med iPhone 5S hos Telia. Du sparer som minimum 6 x 99 kroner på mobilabonnementet = 594 kroner.

Vil du tilmed gerne prøve kræfter med Spotify og HBO, kan du lægge yderligere 6 x 99 kroner for Spotify + 6 x 79 kroner for HBO oven i. Det svarer samlet til 1.068 kroner i besparelse for de to tjenester. Beregningen er lavet ud fra, at det står dig frit for at skifte selskab efter seks måneder.

Samlet er der altså tale om et tibud, hvor du spare 1.662 kroner på at købe iPhone 5S hos Telia lige nu, hvis du alligevel vil betale eller allerede betaler for for eksempel Spotify og HBO.  Selv om du ikke skulle have interesse i denne type tjenester, så er der stadig knap 600 kroner at spare samlet over seks måneder.

Se priser for iPhone 5S hos Telia.

 

Se også: Sammenlign alle priser på iPhone 5S