ryd op i mobil med cleaner app

Inden du køber ny mobil til tusindvis af kroner: Pust nyt liv i din mobil med en cleaner-app

Det er naturligvis altid dejligt med en ny mobil med nye funktioner og muligheder. Ofte køber vi ny mobil fordi den gamle er gået i stykker, for eksempel er skærmen gået i stykker efter en tur på gulvet.

Det kan også være, batteriet er slidt og skal lades op et par gange dagligt eller du oplever din mobil som meget langsom i brugerfladen og til at aktivere apps.

Er mobilen gået i stykker, kan det være dyrt at få den repareret og et køb af ny mobil kan være på sin plads. Er batteriet sløjt, kan du købe nyt batteri, hvis det kan skiftes ud på mobilen. Ellers kan du få det skiftet på et værksted for omkring 500 kroner.

Se også: Find den bedste mobil for dig

Apps kan rydde op i mobilen

Er din mobil blevet langsom i brugerfladen og bruger hundred år og en ostemad på at aktivere for apps, så kan det sagtens være fordi, du med tiden er begyndt at bruge tunge apps og ganske enkelt har så store brugermæssige krav til din mobil, at du skal have en mere kraftfuld mobil med hurtigere brugerflade.

Men det kan også skyldes, at din mobil er fyldt med enormt meget skrammel og og cachelagrede filer og billeder og apps du aldrig bruger, at en god gang hovedrengøring kan puste nyt liv i din mobil.

Du kan naturligvis selv slette apps fra mobilen, men på den måde misser du en del af hovedrengøringen.  Derimod bør du hente en app til at gøre arbejdet for dig.

Se også: Bedste mobilabonnementer

 

Søg efter Clean i Google Play eller App Store

Søg på “Clean” i Google Play eller App Store og vælg en app som Clean Master Phone Booster eller Master Cleaner.

Denne type apps holde øje med batteriforbrug, hvad der presser telefonens ydeevne, de kan rydde op i mobilens cache filer og anbefale hvilke apps, man kunne slette baseret på, hvor længe de ikke har været brugt.

Ved at bruge denne type apps kan du meget vel opleve at din mobil bliver som næsten ny igen efter en gang hovedrengøring. Virker det ikke som du havde håbet, ja så er det nok på tide at anskaffe sig en ny mobil – se vores guide til de bedste nye mobiltelefoner.

Se også: Nyheder om mobiler