iphone se 128 gb pris

Pristjek: iPhone SE – Nu med pris fra 999 kroner

iPhone SE er stadig danskernes foretrukne iPhone at sammenligne priser på og købsprisen er da også lav, nemlig fra 999 kroner og finder du den rigtige kombination af lav købspris på iPhone SE med det rette mobilabonnement kan du få en samlet rigtig god pakke . Bedste tilbud og pris på iPhone SE.

Da iPhone SE kom ud på markedet, var den faktisk rigtig god og et frisk pust på mobilmarkedet – en lille mobil som i gamle dage inden de store skærme på 5 tommer og mere for alvor brød igennem samtidig med, at funktionerne og specifikationer var gode. Den iPhone SE kom på markedet havde den en pris på 3.699 kroner for 16 GB versionen og en pris på 4.599 kroner for 64 GB udgaven – begge priser uden abonnement. Med abonnement startede prisen ved 3.700 kroner.

Det er en rigtig god ide at gå efter bedste købspris, hvis det tilhørende abonnement passer til dit faktiske mobilforbrug

I dag kan man købe iPhone SE med store mobilrabatter og den har en bedste købspis på 999 kroner + abonnement. Det er en rigtig god ide at gå efter bedste købspris, hvis det tilhørende abonnement passer til dit faktiske mobilforbrug – på den måde får du både i pose og sæk, altså den mobil du vil have sammen med det mobilabonnement, der passer til dit behov.

Se også: Bedste pris på iPhone SE med abonnement

 

Bedste pris og tilbud på iPhone SE 32 GB

 

#1 Telmore
Købspris: 999 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 2.793 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 12 GB kan bruges i EU. Indeholder holder også musikstreamingtjenesten Telmore Play Musik.

Se aktuelle tilbud

 

#2 Telenor
Købspris: 1.640 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 3.134 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 40 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU. Inkluderer tre måneders gratis brug af film- og tv-serie streamingtjenesten Viaplay.

Se aktuelle tilbud

 

#3 Telia
Købspris: 1.999 kroner
Mindstepris med abonnement i seks måneder: Pris: 3.951 kroner.
Abonnementet er med fri tale og SMS/MMS og 50 GB data, hvor af de 10 GB kan bruges i EU. Inkluderer gratis to valgfrie tjenester og man man kan vælge mellem: +10 GB i DK og EU, Telia Forsikring, Office 365, HBO Nordic, Flipp, Telia TV, Zetland og Spotify (Spotify til 49 kroner mod normalt 99 kroner)

Se aktuelle tilbud

 

#4 CBB Mobil
Købspris: 2.399 kroner
Mindstepris med abonnement i en måned: 2.584 kroner.
Abonnementet er med 30 timers tale, fri SMS/MMS og 30 GB data. Kan kun bruges i Danmark.

Se aktuelle tilbud

 

#5 Goblue
Købspris: 2.484 kroner
Sælges kun uden abonnement

Se aktuelle tilbud

Se også: Sammenlign priser på iPhone SE uden abonnement

 

Den er langt billigere end særligt iPhone X (10), men den er også billigere end alle de andre iPhones på markedet fra iPhone 6 til 8.

Snart to år gammel

Den nærmer sig med hastige skridt sin to års fødselsdag, den lille iPhone SE med skærm på 4 tommer, men den er stadig i søgelyset hos de danske iPhone-fans. Det er der nok en simpel årsag til, nemlig prisen. Den er langt billigere end særligt iPhone X (10), men den er også billigere end alle de andre iPhones på markedet fra iPhone 6 til 8.

Til gengæld kan man godt se, at den snart har to år på bagen og den er ikke på niveau med den bedste kompakte lille mobil lige nu, Sony Xperia XZ1 Compact eller Sony Xperia X Compact for den sags skyld.

Se også: Bedste pris og tilbud på iPhones

 

Bedste pris og tilbud på iPhone SE, januar 2018

Guiden med bedste pris og tilbud på Apple iPhone SE er januar 2018. Priserne er fundet på teleprisguide.dk og pricepusher.dk. Forhandlerne med bedste pris og tilbud på iPhone SE er Telmore, Telia, Telenor, CBB Mobil og Salgsbutikken. Det bedste tilbud er cirka 1.100 kroner billigere end det dyreste.

Se også: Prissammenligninger på iPhone SE