iPhone 6s priser

Pristjek: Den billigste iPhone 6S lige nu

iPhone 6S har snart været til salg herhjemme i en måned – men hvor kan man få iPhone 6S billig herhjemme? Se her, hvor du finder den bedste pris på iPhone 6S.

 

iPhone 6S er steget lidt i pris

Da iPhone 6S blev sat til salg på det danske marked den 9. oktober, var det Telia, der havde iPhone 6S billig – for 5.651 kroner kunne man få fingre i den med et mobilabonnement i 6 måneder. Faktisk er prisen steget lidt siden da og iPhone 6S er overhovedet ikke billigst hos Telia længere.

 

iPhone 6S 16 GB – pris

I dag har iPhone 6S 16 GB en bedste mindste pris, der starter fra 5.805 kroner, så den bedste mindstepris for iPhone 6S 16 GB er ikke helt så billig, som i starten – prisen er steget godt 150 kroner.

16 GB er ikke meget hukommelse i dag, men kører du al musik, billeder og videoer via tjenester i skyen, da måske være nok for dig.

Sammenlign priser på iPhone 6S 16 GB

 

iPhone 6S 64 GB – pris

iPhone 6S 64 GB har lige nu en bedste mindste pris fra 6.645 kroner, så den er heller ikke helt så billig som ved lanceringen, da den har fået en mindre stigning fra 6.471 kroner.

64 GB versionen af iPhone 6S er den, jeg vil anbefale at købe. Det sikrer dig fint med plads til apps, spil, billeder og musik.

Sammenlign priser på iPhone 6S 64 GB

 

iPhone 6S 128 GB – pris

Endelig findes iPhone 6S 128 GB til en bedste mindstepris fra 7.485 kroner. Også her er mindsteprisen steget lidt fra 7.282 kroner.

Der er ikke så mange, der køber 128 GB udgaven af iPhone 6S, da den bestemt ikke er billig, selv for Apple. Prisen er altså ret høj – men gemmer du alt lokalt på din iPhone, så som musik, film og videoer, så kan du med tiden godt få brug for så meget hukommelse på din iPhone.

Sammenlign priser på iPhone 6S 128 GB

billig iphone 6s pris

 

Få billig iPhone 6S og spar penge ved at købe hos teleselskab

Det er billigere at købe iPhone 6S med mobilabonnement gennem et teleselskab, end hvis man køber den uden abonnement på nettet. For eksempel koster iPhone 6S 64 GB fra cirka 6.700 kroner, hvis man køber den uden abonnement.

Køber man sin iPhone 6S hos et mobiloperatør, så er der samtidig mulighed for at få en eller flere fordele med i købet i form af musik, film, tv-serier, gratis lagerplads i skyen, gratis roaming eller andre tjenester og fordele, der kan spare dig for penge.

Se også: Mobilabonnementer med musik og film