Priser på medieafspillere – disse er billigst

Medieafspillere er blevet populære til at streame film, serier og musik. Se priser på nogle af de mest populære medieafspillere fra Apple, Google og Xiaomi.

Priser på medieafspillere – disse er billigst

Er du på udkig efter en ny medieafspiller til at streame film, musik og anden underholdning? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tager et kig på tre rigtige gode bud på en medieafspiller – og der er noget for enhver smag, uanset om man bruger Google eller Apples økosystemer.

Markedet for medieafspillere er i de senere år blevet større. Både Google og Apple har hvert deres bud på en medieafspiller, som gør det nemt at streame film og serier eller musik fra tv’et skærm.

Laveste pris på medieafspillere

Hvilke medieafspillere er på markedet lige nu, og hvilken skal du vælge? Se priser på de mest populære medieafspillere.

Xiaomi Mi TV Box S 4K

Xiaomi Mi TV Box S 4K startede med at koste lige knap 700 kroner, da den kom til salg i Danmark, men er nu faldet 256 kroner i pris. Den billigste pris er lige nu 444 kroner.

Se billigste pris på Xiaomi Mi TV Box S 4K her

Apple TV 4K 2. generation (32 GB)

2. generations Apple TV 4K med 32 GB lagerplads startede har en vejledende dansk pris på 1.499 kroner, men er nu faldet med 50 kroner i pris. Den billigste pris er lige nu 1.449 kroner.

Se billigste pris på Apple TV 4K (32 GB) her

Google Chromecast med Google TV

Google Chromecast med Google TV startede med at koste omkring 800 kroner, da den kom til salg i Danmark, men er nu faldet cirka 250 kroner i pris. Den billigste pris er lige nu 549 kroner.

Se billigste pris på Google Chromecast med Google TV her

Hvilken medieafspiller skal du købe?

Skal det være en Chromecast med Google TV, en Xiaomi-boks med forgængeren Android TV eller et Apple TV? Først og fremmest bør du afgrænse dine valgmuligheder ud fra, om du bruger Apple eller Googles økosystem – altså om du har en iPhone eller Android. Apple TV vil fungere klart bedst med en iPhone, mens Chromecast og Android TV kan fungere med begge smartphone-operativsystemer – dog bedst med Android-telefoner.

Inden for Android-medieafspillerne bør du vælge Google Chromecast med Google TV, hvis du vil have den bedste software. Google TV er efterfølgeren til Android TV, og den understøtter også Dolby Vision og de nyeste HDR-standarder, hvilket giver bedre billede, hvis ens TV understøtter samme standarder. Disse må du undvære med Xiaomi Mi TV Box S 4K, men den er til gengæld også billigere. Er prisen det afgørende, bør du vælge Xiaomis boks.

Læs også: Test af gadgets