Priser på de bedste Bluetooth-trackere

Bluetooth-trackere er blevet super populære. Men skal det være en AirTag, en Tile, Samsung SmartTag eller noget fjerde? Se priser her.

Priser på de bedste Bluetooth-trackere

Bluetooth-tracker og sporingsenheder er blevet utrolig populære i de senere år. Særligt med Apples lancering af AirTags er de blevet udbredte – men de har også fået en del kritik for at kunne blive misbrugt til stalking.

Apple og de andre producenter af Bluetooth-trackere har forsøgt at sætte en stopper for utilsigtet brug af enhederne, og de har da også mange gode og legitime formål. Har du en tilbøjelighed til at smide genstande væk – alt fra mobil og fjernbetjening til nøgler og taske – så er de perfekte til at lokalisere tingene på ganske kort tid.

Enhederne fungerer i et lukket netværk, hvor de via Bluetooth kommunikerer med smartphones i nærheden. På den måde kan enhedernes lokation nå frem til personen, som sidder flere kilometer væk – måske endda på den anden side af kloden – og forsøger at oprette forbindelse til enheden.

Flere Bluetooth-trackere har også en funktion indbygget, så man inden for en afstand på få meter kan lokalisere trackerne med høj præcision, så man nemt kan finde enhederne eksempelvis inde på et bestemt værelse.

Se også: Test af tablets

De bedste Bluetooth-trackere – se priser her

Men hvilke Bluetooth-trackere bør man vælge? For selv om AirTags er den mest populære, er det ikke den eneste på markedet. Vi guider dig herunder til fem gode Bluetooth-trackere:

Apple AirTags

AirTags fra Apple er bestselleren. Det er det klart bedste bud på en Bluetooth-tracker, hvis man ejer en iPhone. En AirTag måler 31,9 x 8,00 millimeter og vejer 11 gram. Den kan tåle op til 1 meter dybt vand i op til 30 minutter og har en indbygget højtaler. Den har også en Ultra Wideband-chip til præcis søgning i nærheden. AirTags bruger et almindeligt CR2032-batteri, som kan udskiftes – typisk efter mere end et års brug.

En enkelt AirTag har et prisleje på 170 til 250 kroner, mens en 4-pak med AirTags har et prisleje på mellem 500 og 849 kroner.

Se laveste priser på Apple AirTag
Se laveste priser på 4-pak med Apple AirTags

Samsung SmartTag

SmartTag fra Samsung måler 39 x 39 millimeter og er 1 centimeter tyk, mens vægten hedder 13 gram. Trackeren har Bluetooth med en rækkevidde på op til 120 meter uden forhindringer. Den fungerer via Galaxy Find Network, som kræver en Samsung-smartphone. SmartTag har en batteritid på et år, og CR2032-battieriet kan nemt udskiftes.

En enkelt Samsung SmartTag har et prisleje på 125 til 280 kroner, mens en 4-pak med SmartTags har et prisleje på mellem 530 og 750 kroner.

Se laveste priser på Samsung SmartTags
Se laveste priser på 4-pak med Samsung SmartTags

Samsung SmartTag+

Samsung SmartTag+ er den nyeste Bluetooth-tracker fra Samsung. Den måler 40,9 x 40,9 millimeter og er 9,9 millimeter tyk, mens vægten er på 14 gram. Den adskiller sig fra det almindelige SmartTag ved at have UWB (Ultra Wideband), som gør det muligt at spore enheden med høj præcision. Enheden har en batteritid på kun 165 dage. Også denne fungerer kun sammen med en Samsung-smartphone.

En enkelt Samsung SmartTag har et prisleje på 200 til 300 kroner, mens en 2-pak med SmartTags har et prisleje på mellem 340 og 490 kroner.

Se laveste priser på Samsung SmartTags+
Se laveste priser på 2-pak med Samsung SmartTags+

Tile Mate (2022)

Tile Mate fra 2022 er en Bluetooth-tracker, der virker til både Android og iOS. Den måler 37,8 x 37,8 millimeter og er 7,1 millimeter tyk. Enheden har en Bluetooth-rækkevidde på op til 76 meter og er vandbestandig. Batteriet har en levetid på op til 3 år og kan nemt udskiftes.

En enkelt Tile Mate har et prisleje på 200 til 300 kroner, mens en 2-pak med Tile Mate har et prisleje på mellem 340 og 490 kroner.

Se laveste priser på Tile Mate (2022)
Se laveste priser på 2-pak med Tile Mate (2022)

Tile Pro (2022)

Tile Pro (2022) er Tiles ypperste Bluetooth-tracker med en rækkevidde på op til 120 meter og en endnu højere højtaler. Den måler 58 x 32 millimeter og har en tykkelse på 7,5 millimeter. Derudover har trackeren også en endnu højere højtaler end firmaets øvrige modeller.

En enkelt Tile Pro har et prisleje på 150 til 250 kroner, mens en 2-pak med Tile Pro har et prisleje på mellem 230 og 440 kroner.

Se laveste priser på Tile Pro (2022)
Se laveste priser på 2-pak med Tile Pro (2022)