waoo bredbaand priser

Priser på bredbånd hos Waoo – se fordele og ulemper 

Waoo tilbyder bredbånd via fiber og har flere forskellige pakker at vælge mellem og mulighed for at få en online harddisk med op til 1.000 GB hukommelse. Sammenlign priser på bredbånd hos Waoo.

Waoo tilbyder både mobiltelefoni og tv, men det er bredbånd, de er mest kendte for. De tilbyder bredbånd via fiber, så det er ikke alle, der kan benytte sig af selskabets tilbud på bredbånd, med mindre man er klar til at tage den omkostning det er, at grave ud til fiber og installere de nødvendige kabler. Har man mulighed for bredbånd via fiber hos Waoo, så kan man vælge mellem flere forskellige pakker med hastigheder fra 10 Mbit/s til 500 Mbit/s og det er også muligt at tilkøbe ekstra tjenester.

Men hvilke bredbåndspakker tilbyder Waoo og til hvilken pris? Vi sammenligner herunder priser på bredbånd hos Waoo.

Se også: Priser på bredbånd

 

Bredbånd hos Waoo – sammenlign priser

Waoos priser på bredbånd starter ved 199 kroner og går op til 449 kroner om måneden. Se priser og hastigheder på bredbånd hos Waoo.

 

Fiber Light med 10 Mbit/s download og 10 Mbit/s upload – Pris: 199 kroner / md

Fiber Basic med 100 Mbit/s download og 100 Mbit/s upload – Pris: 299 kroner / md (100 kroner de første tre måneder)

Fiber Extra med 300 Mbit/s download og 30 Mbit/s upload – Pris: 349 kroner / md (o kroner den første måned)

Fiber Full med 500 Mbit/s download og 500 Mbit/s upload – Pris: 449 kroner / md (o kroner den første måned)

Se også: Sammenlign priser på bredbånd hos Waoo

Fordele og ulemper ved bredbånd hos Waoo

Waoo tilbyder kun bredbånd via fiber, hvilket er godt, da det kan give høje hastigheder. Samtidig er download og upload hastigheden altid ens. I de to største abonnementer tilbyder Waoo også en online harddisk med op til 100 GB hukommelse og man kan opgradere mod ekstra betaling til 1000 GB for 109 kroner om måneden.

Ulempen ved at vælge bredbånd hos Waoo er, at det langt fra er alle husstande i Danmark, der har adgang til fiber og det kan betyde en større omkostning, hvis man skal have gravet ledninger og kabler ned for at kunne få fiber.

 

Bredbåndshastigheder hos Waoo

Bredbånd hos Waoo starter ved 10 Mbit/s til download og går op til 500 Mbit/s til download og upload-hastighederne er den samme. Guiden med priser på bredbånd hos Waoo er fra starten af januar 2018.

Se også: Prissammenligninger på bredbånd

Skriv et svar