Priser med og uden abonnement for Huawei P9

Hvad er prisforskellene på Huawei P9 med abonnement og uden abonnement? Vi tjekker pris på Huawei P9.

Priser med og uden abonnement for Huawei P9

Hvor finder man Huawei P9 til den bedste pris – og finder man den bedste pris for Huawei P9 hos et teleselskab med abonnement inkluderet, så man får glæde af eventuelt tilskud til telefonen, eller er det bedre at købe den uden abonnement?

Er du ude efter en Huawei P9 og samtidig enten vil i gang med at streame musik fra en musiktjeneste eller du betaler allerede 99 kroner om måneden for en musiktjeneste, så kan der også være penge at spare ved at købe Huaweis mobil med mobilabonnement.

Som man kan se herunder, så er der forskel i prisen for Huawei P9 med og uden mobilabonnement – så er spørgsmålet bare, hvad der bedst kan betale sig at købe.

Huawei P9 kommer i to versioner – en med 32 GB og en med 64 GB, men vi kan ikke finde P9 med 64 GB hos teleselskaberne.

 

Bedste pris for Huawei P9 med abonnement:

32 GB: 3.843 kroner inkl. mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 10 GB data samt gratis musiktjeneste inkluderet. Denne pris for P9 finder vi hos Yousee.

Sammenlign priser på Huawei P9

Bedste pris for Huawei P9 med abonnement inklusiv en eller flere tjenester:

32 GB: 3.843 kroner inkl. mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 10 GB data samt gratis musiktjeneste inkluderet.

Sammenlign priser på Huawei P9

Bedste pris for Huawei P9 uden abonnement:

32 GB: 3.821 kroner

64 GB: 5.251 kroner

Se også; Mobiltelefoner uden abonnement

Hvordan er det bedst at købe Huawei P9?

Der kan være ret mange penge at spare på Huawei P9 ved at købe telefonen med et mobilabonnement og det er helt klart versionen med 32 GB, du skal gå efter.

Køber man P9 uden abonnement, er den bedste pris 3.821 kroner og det er kun marginalt mindre end, hvis du køber den med mobilabonnement, hvor prisen er 3.843 kroner med seks måneders forbrug af fri tale og 10 data hver måned samt gratis musiktjeneste inkluderet.

Skal man have et mobilabonnement med noget, der ligner fri tale og 10 GB data, så skal man betale mindst 99 kroner for det om måneden og man skal smide ekstra 99 kroner om måneden for at få en musiktjeneste til mobilen også.

Man kan altså potentielt spare knap 1.200 kroner over seks måneder ved at købe Huawei P9 med et mobilabonnement.

64 GB versionen af P9 er ikke så udbredt og den koster også over 5.200 kroner uden abonnement. Det kan ikke betale sig at købe denne version, da du kan købe et hukommelseskort med 32 GB for under 80 kroner.

 

Særlige fordele ellers ved Huawei P9

+ Godt kamera (9/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10
+ Meget brugervenlig (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P9

Bedste mindstepris – 3.843 kroner ved Yousee

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei