iPhone 8 og iPhone Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Priser på iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

Apples Special edition (PRODUCT)RED-serie er en serie af produkter, hvor en del af overskuddet går til AIDS-forskning og nu har Apple netop introduceret to nye røde produkter, nemlig iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Priser på iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition.

 

Synes du, at Apple er lidt for konservative, når det gælder farver på deres telefoner, så kan du glæde sig til at de nye røde 8 og 8 Plus rammer de danske butikker. Apple kalder selv, og vanen tro for det dramatiske, farven for dristig. Så langt vil vi ikke gå, men der er faktisk tale om en flot røde farve.

Se også: Billig iPhone uden abonnement

 

Pris på iPhone 8 og iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition

iPhone 8 og 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition har en pris fra henholdvis 6.199 kroner for den almindelige variant, mens den store Plus-udgave har en pris fra 7.099 kroner. Telefonerne er endnu ikke tilgængelige i Danmark, men kan forudbestilles allerede nu.

Apple oplyser, at de er klar til rigtig salg og levering i løbet af april. Ind til videre er der ingen informationer om, at de røde telefoner bliver solgt af de danske teleselskaber, men nogle af dem plejer i hvert fald at tage denne serie ind i sortiment. Der er i øvrigt heller ingen forlydender om en rød variant af iPhone X (10).

Se også: Guide til de bedste iPhones

 

Går til et godt formål

Overskuddet fra salget af de nye røde telefoner går delvist til The Global Funds bekæmpelse af AIDS, særligt med fokus på at bekæmpe overførsel af AIDS fra mor til baby. Ind til nu har Apple doneret 160 millioner dollars til The Global Fund.

Apple har også andre produkter i (PRODUCT)RED-serien og har også netop introduceret et rødt iPhone X Folio-etui i læder, som er tilgængeligt fra og med i dag – også i Danmark. Prisen for dette cover til iPhone X er 799 kroner.

Af andre (PRODUCT) RED-produkter fra Apple kan nævnes Beats Solo3 Wireless On-Ear, Beats Pill + Portable Speaker og diverse tilbehør til iPhone, iPad og Apple Watch.

Se også: Priser på iPhone