samsung galaxy s10 pris

Forventet pris på Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 ventes at komme i tre forskellige formater og går alt som det plejer, så bliver i hvert fald de to dyreste modeller også to af de bedste smartphones her i 2019. Spørgsmålet er, hvad der sker med prisen. Se forventet pris på Galaxy S10 og S10+.

Samsung kom ud af 2018 med et svigtende mobilsalg selv om de kom med nogle af de aller bedste mobiltelefoner med S9-serien og Note 9. Derfor har Samsung brug for at hive en rigtig storsællert op af hatten igen, der kan sikre, at de ikke bliver vippet af pinden som verdens største mobilproducent af Huawei, der ser ud til at fortsætte utrætteligt mod de absolut højeste tinder.

Samsung Galaxy S9 og S9+ var op til lanceringen sidste år blandt de mest hypede og omtalte telefoner og det kommer helt sikkert også til at ske for Galaxy S10, som der er enorme forventninger til.

Se også: Priser på de bedste Samsung Galaxy S telefoner

 

Forventet pris på Samsung Galaxy S10 og S10+

Samsung hævede prisen på Samsung Galaxy S9 med 400 kroner sammenlignet med S8 og prisen på S9+ steg med 500 kroner sammenlignet med S8+. S9 havde en vejledende pris på 6.699 kroner og S9+ havde en vejledende pris på 7.499 kroner. Begge telefoner faldt dog hurtigt i pris og i dag kan man få for eksempel S9+ til cirka 4.800 kroner.

Kommer vi til at se lignende prisstigninger på S10 og S10+? Jeg tror det, da det virker som en indbygget mekanisme i hele systemet at priserne skal stige jævnt. Dog har vi set tegn på, at brugerne ikke er tilfredse med de høje summer på mobiltelefoner. For eksempel ser det ud til, at Apple fik bægeret til at flyde over, da de igen hævede priserne iPhone i 2018 med faldende salg. Huawei har haft held med en vejledene pris på 7.499 på Huawei Mate 20 Pro – det har de, fordi de kommer med telefoner, der faktisk kommer med nogle ret store og brugerrelevante nyheder.

Det skete ikke rigtigt med S9 0g S9+ og det er formentlig årsagen til, at salget ikke gik som ventet. Kommer S10 og S10+ med to-tre virkelig store nyheder, der samtidig giver brugerne praktisk værdi i hverdagen, så kan det være, at de vil betale for eksempel 8.000 kroner for S10+.

Forhåbentlig besinder Samsung sig og indser, at mobilproducenterne ikke bare kan blive ved med at hæve priserne og skal de vinde brugernes gunst, så kommer Samsung med disse priser på S10-telefonerne:

  • Pris på Samsung Galaxy S10: Fra 6.699 kroner
  • Pris på Samsung Galaxy S10+: Fra 7.499 kroner

Begge modeller kan komme med op til 1 TB hukommelse, lyder rygterne. De modeller skulle kunne give en pris på op mod 13-14.000 kroner vurderes det.

Se også: De bedste Samsung mobiler til prisen

 

5G-version af S10

Det forventes også, at Samsung kommer med en 5G-version, men den ventes ikke på det danske marked i første omgang, da 5G ikke ventes klar i Danmark før i 2020.

Se også: De billigste Samsung mobiler

 

Lancering af Samsung Galaxy S10 + tilgængelighed

Samsung Galaxy S10 og S10+ bliver lanceret den 24. februar på Mobile World Congress 2019 (MWC 2019) i Barcelona. Her bliver priserne på de nye telefoner også afsløret og du kan læse alt om både specifikationer og priser på S10-serien, straks de er afsløret.

Du kan finde de bedste pris på Samsung Galaxy S10 blandt de danske forhandlere på telepristjek.dk, så snart de er tilgængelige.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler

 

Skriv et svar