oneplus 7 pro pris

Pris på OnePlus 7T og 7T Pro – det vil de koste

Efteråret er i fuld gang og det betyder meget andet en rusk og regn – det betyder også mange nye telefoner. En af de mest ventede modeller er OnePlus 7T Pro og også 7T ser en del frem til at se nærmere på. Forventet pris på OnePlus 7T og 7T Pro.

OnePlus er helt klart en af de mobilproducenter, der altid forsøger at være med helt fremme, når det gælder nye funktioner og trends i mobilverden. Vi har tidligere hørt, at OnePlus’ nye telefoner 7T og 7T Pro bliver lanceret i oktober måned og det er blevet bekræftet af OnePlus’s CEO, Pete Lau, at lanceringen falder den 10. oktober.

 

Forventet pris på OnePlus 7T og 7T Pro

Hardwaremæssigt er telefonerne meget lig OnePlus 7-modellerne, der kom i begyndelsen af sommeren, men softwaren har fået lidt forbedringer og det betyder, at prisen ikke vil ændre sig meget fra 7-serien til 7T-serien – heller ikke for Pro-modellen.

For eksempel kostede OnePlus 6 fra 3.899 kroner for den billigste model, mens OnePlus 6T havde en pris fra 4.199 kroner for den billigste model. Den dyreste OnePlus havde en pris på 4.699 kroner, mens den dyreste 6T havde en pris på 4.799 kroner. 300 kroner til forskel på de billigste varianter og kun 100 kroner til forskel på de dyreste varianter. Intet tyder på, at OnePlus vil lave radikalt om på den prisstruktur.

Baseret på prisen på 7 og 7 Pro, der kostede fra henholdvis 4.299 kroner og 5.399 kroner, vurderer vi at prisen på OnePlus 7 og 7T Pro bliver fra henholdsvis 4.599 kroner og 5.499 kroner – plus/minus en hundredlap. Baseret på historikken er der ingen grund til at frygte, at de to nye telefoner bliver dyrere.

Du kan sammenligne priser på OnePlus 7T Pro og 7T på teleprisguide.dk, så priserne tikker ind fra teleselskaberne og webbutikkerne.

Se også: Guide til de bedste OnePlus telefoner

OnePlus 7T Pro – specifikationer og funktioner

Men hvordan bliver de to nye modeller så? Vi har samlet op på de mest hårdnakkede rygter.

Hardwaremæssigt skulle OnePlus 7T komme med Snapdragon 855+ sammen med 8 GB RAM og enten 128 eller 256 GB hukommelse samt et batteri på 3.800 mAh, der naturligvis understøtter lynopladning. 7T Pro har samme specifikationer udover et større batteri på 4.085 mAh og en bedre telelinse med 3x optisk zoom.

Blandt de nye funktioner handler det meget om kamera. Der har været talt om en ny macro-indstilling samt en 960fps slow-motion funktion. Det skal blive interessant at se, om disse funktioner er afhængige af telefonernes hardware, eller om vi kan forvente dem som softwareopdateringer i ældre modeller.

Uanset hvad har OnePlus med disse funktioner muligheden for at tage konkurrencen op med rivaler som Apple og Samsung. Både Apple og Samsung har med sine nyeste lanceringer sat fokus på billeder, men OnePlus lavede et stort ryk p kamerafronten med 7 Pro og har helt klart alle kort på hånden til at kunne spille med.

Samtidig er det kun få måneder siden, OnePlus 7-modellerne kom på markedet, og de opgraderinger af specifikationer, vi ser i 7T-modellerne er trods alt beskedne.

Der er med andre ord ikke den store forskel på modellerne fra tidligere i år og de to kommende. Har man købt en OnePlus 7 eller 7 Pro, behøver man derfor ikke føle sig snydt eller bagom dansen, og man behøver heller ikke opgradere. Det, det derimod betyder, er, at man med en OnePlus-telefon ofte kun har et par måneder, hvor man virkelig har det nyeste af det nye.

Det skal her nævnes, at OnePlus er meget flinke til at sende nye funktioner og forbedringer ud til ældre modeller som opdateringer. Det er for eksempel sket med selskabets Zen Mode og kameraets Night Mode. Det er derfor ikke usandsynligt, at ejere af ældre OnePlus-telefoner vil få kameraopdateringerne inden for de kommende måneder.

Se også: Priser på de bedste OnePlus telefoner

 

Tilgængelighed i Danmark

OnePlus 7T og 7T Pro ventes at blive sat til salg hos de fleste danske teleselskaber – blandt andet YouSee, Telenor, Telia, 3, Telmore, CBB Mobil, Call me og Oister. Salget ventes at starte officielt den 15. oktober og presale vil formentlig ske allerede fra den 10. oktober.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus telefoner

Skriv et svar