iphone xs max

Pris på iPhone XS – se hvad den koster

Apple har her til aften lanceret iPhone XS med skærm på 5,8 tommer. Se pris på den nye mobil fra Apple.

 

Pris på iPhone XS

Den nye XS-mobil får disse priser:

  • 64 GB: 8.899 kroner
  • 256 GB: 10.249 kroner
  • 512 GB: 12.099 kroner

Den er klar til forudbestilling fra og med fredag den 14. september og er klar til rigtig salg fra den 21. september. Du kan sammenligne priser på iPhone XS, så snart den er klar hos de danske teleselskaber.

Se også: Priser på iPhone X

 

Funktioner og specifikationer

Den nye iPhone XS er med andre ord en dyr mobil, men den kommer også med nye funktioner og muligheder sammenlignet med tidligere modeller. Den kommer blandt med op til 512 GB hukommelse,  kan klare at være i 2 meter dybt vand i 30 minutter og har forbedre dual kamera, der takket være den nye A12 Bionic chip skulle kunne tage markant bedre billeder end hidtil.

A12 processoren giver samtidig mulighed for spil at uhørt høj kvalitet rent grafisk. Fra start har den iOS 12 installeret med de fordele den giver – iOS 12 kommer dog også til iPhone helt tilbage i 5S.

Den har batteri, der rækker 1,5 timer længere end på iPhone X. Endelig kommer Apple med dual sim på iPhone – iPhone XS Max får nemlig dual sim med plads til to sim kort. Det ekstra simkort er af typen Esim og det understøttes ikke af de danske teleselskaber på iPhone endnu, så den nyhed kommer ikke til Danmark endnu.

Se også: Sammenlign priser på iPhone X

Skriv et svar