Pristjek: Huawei P8 er faldet 1.000 kroner i pris

Den glimrende og roste Huawei P8 er siden salgsstarten i maj faldet med 1.000 kroner i pris. Se bedste pris for Huawei P8 lige nu.

Pristjek: Huawei P8 er faldet 1.000 kroner i pris

Siden lanceringen tilbage i maj i år er Huawei P8 faldet med cirka 1.000 kroner i pris. Den lagde ud med en pris på cirka 3.600 kroner hos de danske teleselskaber og nu kan den købes for godt 2.600 kroner.

Det er Call me, der lige nu har den bedste pris på Huawei P8 og prisen inkluderer en måneds forbrug af mobilabonnement med 14 timers tale og 20 GB data – tjek tilbuddet ud her.

Det er dog også muligt at købe Huawei P8 hos andre teleselskaber, for eksempel har 3 telefonen til 3.240 kroner og det er inklusiv et mobilabonnement i seks måneder med fri tale og 3 GB data om måneden. Se deres tilbud her.

 

Sådan er Huawei P8 billigst at købe

Der er penge at spare ved at købe Huawei P8 gennem en mobiloperatør, da den uden abonnement koster fra cirka 3.000 kroner. Skal du have et mobilabonnement oven i vil det formentlig koste 90-100 kroner om måneden, som man så skal lægge oven i prisen.

Huawei P8 kan måske ikke helt hamle op med de allerbedste Android-mobiler som Galaxy S6 Edge og Sony Xperia Z5, men til prisen er den et virkelig godt køb.

Se også: Tjek alle telesskabernes priser på Huawei P8

 

Huawei P8 er en virkelig god mobil prisen

Til prisen er Huawei P8 som sagt et virkelig godt køb og en glimrende mobil. Den har et fint og slank design og ligger godt i hånden. Skærmen er 5,2 tommer stor og Huawei formår at udnytte fronten godt til skærmen, så telefonen føles ikke så stor trods den pænt store skærm.

Skærmen er i øvrigt med fuld HD-opløsning og er flot skarp med gode farver. Kameraet er på 13 megapixel og er rigtig hurtigt til at stille skarpt. Det betyder, at billederne som oftest bliver virkelig gode.

P8 har en iOS-lignende brugerflade, hvor app-menuen er sparket til side. I stedet samles alle apps bare på startskærmene og fylder altså ikke to steder. Det er muligt at oprette en mappe på startskærmene, hvis man ønsker alle apps samlet ét sted gemt væk fra startskærmen og så have udvalgte apps vist på startskærmene.

Huawei har i øvrigt arbejdet på at sikre bedre samtalekvalitet og har prøvet at gøre forbindelsen under samtaler mere pålidelig. Huawei lover således 50 procent færre tabte opkald.

 

Huawei P8 – bedste mindstepris

Se også: Test & bedømmelse af Huawei Ascend P8

Bedste mindstepris – 2.685 kroner ved Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei