Pris: Den billigste iPad mini 4

iPad mini 4 er en lille, handy og praktisk tablet, der fungerer rigtig godt til at film, bøger, magasiner og spil - se pris og hvor iPad Mini 4 er billig.

Pris: Den billigste iPad mini 4

iPad Mini 4 er stadig officielt en del af Apples iPad-line up og der er tale om en ganske udmærket iPad med super praktisk og handy format. Sammenlign de bedste priser på iPad Mini 4 og se, hvor den er billigst.

iPad er den dominerende tablet, når det gælder antallet af solgte enheder og det er der egentlig ikke så meget at sige til. Apple har et bredt sortiment af iPad i alle størrelser med og uden wifi og Apple er samtidig rigtig gode til at opdatere dem til nyeste version af iOS. iPad mini 4 er den mindste version, når det gælder skærmstørrelse med skærm på 7,9 tommer. Det betyder, at den samtidig er meget handy og praktisk at tage med på farten.

Vi har fundet de bedste priser på iPad mini 4.

Se også: Bedste pris på iPad mini 4

 

Bedste pris på iPad mini 4 – her er den billig

#1 Salgsbutikken
Pris: 3.699 kroner. Se tilbud

#2 Happi
Pris: 3.795 kroner. Se tilbud

#3 Proshop
Pris: 3.795 kroner. Se tilbud

 

Fordele og ulemper ved iPad Mini 4

iPad mini 4 er ikke den mest kraftfulde iPad eller tablet og den egner sig ikke til tung produktion. Med skærm på 7,9 tommer giver den heller ikke helt så god oplevelse som tablets med skærm på 10 tommer eller større, men til gengæld er den utrolig praktisk. Formatet med den lille skærm, det tynde design og den lave vægt gør, at iPad mini 4 er meget let at tage med sig rundt på farten – det er lige ved, den kan ligge i jakkelommen.

Se også: Billige iPads – se priser

 

Bedste pris på iPad min 4, december 2017

Guiden med priser på iPad mini 4 er fra den 28. december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor du både kan sammenligne priser på iPad og tablets. Webshoppene med de billigste priser på iPad mini 4  Wupti, Happii, Salgsbutikken, Goblue og Telmore.

Se også: Prissammenligninger på iPad