Onetake Mobil #4 | HTC M9, netværk & mobilantenner

Se med når vi præsenterer den nye HTC M9 og stiller skarpt på sammenhængen mellem teleselskabernes netværk, mobiltelefonernes antenner og SAR-værdier. Mobilens antenne er afgørende for din mobildækning - Se hvilke telefoner som har gode og dårlige antenner.

Onetake Mobil #4 | HTC M9, netværk & mobilantenner

Onetake Mobil #4 sætter fokus på: Et sporty pandebånd med musik, en App som skaffer oversigt over digitale billeder og film, og et underholdende mobilspil. Onetake Mobil #4 har også særlig fokus på den nye HTC M9, teleselskabernes netværk og mobiltelefonernes antenner – Se hvad du kan gøre for at få bedre mobildækning!

 

HTC M9 – En veldesignet mobil med indre kvaliteter

Vi har den nyeste mobil fra HTC i studiet. Se med når vi præsenterer og anmelder HTC M9, som endnu ikke har ramt det danske marked. Mobilen følger flot op på den prisvindende HTC M8, som i mange mobilkredse blev udråbt til den bedst designede mobil nogensinde. HTC M9 er sådan set lige vellykket, men dens indre kvaliteter er på flere punkter bedre end forgængerens.

Se også: Sammenlign priser på HTC telefoner

 

Teleselskabernes netværk og mobilantenner

En undersøgelse YouGov gennemførte for Kommunernes Landsforening afslørede nylig, at 67 procent af landets kommuner har områder med dårlig eller ingen mobildækning. Det står i skærende kontrast til teleselskabernes dækningskort, som indikerer at op mod 98,99 procent af Danmark har mobildækning.

Vi forsøger at forklare hvilke forhold som rent faktisk bestemmer mobildækningen du oplever og hvad du selv kan gøre for at forbedre dækningen. Telefonernes mobilantenner bærer en stor del af skylden. Se hvilke telefoner som har gode og dårlige antenner – Telefonernes SAR-værdier kan indikere god/dårlig mobilantenne.

Guide: Mobiltelefoner med lave SAR-værdier

 

Vind en: Sony Xperia Z3 Compact, Sony Tablet Z3 og Playstation 4

Stil et relevant spørgsmål i forumet nedenfor og deltag automatisk i lodtrækningen om en; Sony Xperia Z3 Compact mobil, en Sony Tablet Z3 og en Playstation 4. Vinderen trækkes tilfældigt blandt alle som stillet et spørgsmål, vinderen trækkes d. 28-03-2015 og vinderen får direkte besked. I hvert program vil vi også forsøge, at besvare så mange spørgsmål som muligt.

 

 

Links til andre Onetake Mobil episoder:

Onetake Mobil#1 : Om iPhone, TDC & De billigste mobilselskaber.
Onetake Mobil#2 : Om Samsung, Telenor & Familietelefoni.
Onetake Mobil#3 : Om Sony mobiler & Mobilselskabet 3