OnePlus Nord 3 – billigst kontant eller uden mobilabonnement?

Skal man købe den nye OnePlus Nord 3 med eller uden et mobilabonnement? Vi har her fundet de laveste priser på en nye mobil.

OnePlus Nord 3 – billigst kontant eller uden mobilabonnement?

OnePlus har netop løftet sløret for den nye Nord 3, der er der bud på en kapabel mobiltelefon til fornuftige penge. Er du interesseret i en OnePlus Nord 3, vil du sikkert også gerne vide hvor den er billigst. Vi har fundet de aktuelle priser ved kontantkøb og med mobilabonnement.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Hvor er OnePlus Nord 3 billigst?

Den nye Nord 3 fra OnePlus er en imponerende mobiltelefon til meget overkommelige penge. Den har alt hvad en god smartphone i 2023 skal have.

Hurtig ydeevne, lang batteritid, hurtig opladning, flot skærm, brugervenlig software og en god holdbarhed. Det bedste ved den er, at den ikke koster en bondegård. Faktisk er prisen mere end rimelig.

OnePlus har meldt de vejledende priser på Nord 3 ud, som kommer i to varianter. Nord 3 med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads koster 3.699 kroner, men varianten med 16 GB RAM og 256 GB lagerplads koster 3.999 kroner.

Men hvor er det billigste sted at købe den nye mobil? Vi har været en tur forbi både teleselskaber og butikker og sammenlignet priserne.

Køb OnePlus Nord 3 hos et teleselskab

Udvalget teleselskaber og butikker har allerede fået OnePlus Nord i deres sortiment, og vi forventer at flere kommer til i den næste tid.

Men vil du gerne være blandt de første med en OnePlus Nord 3, er den billigst hos et teleselskab – det skal dog være et bestemt et.

I butikkerne koster den nemlig det samme som den vejledende pris, mens den hos ét teleselskab er en hel del billigere.

Hos Call Me kan du nemlig få den store variant med 16 GB RAM og 256 GB lagerplads til kun 3.499 kroner, som andre steder koster 3.999 kroner.

Se tilbuddet på OnePlus Nord 3 hos Call Me

Man skal derudover betale for en måneds mobilabonnement, hvilket giver en samlet pris på 3.672 kroner. Mobilabonnementet er dog med fri tale og 50 GB data til 109 kroner per måned et fint et af slagsen.

Få OnePlus Buds2 gratis med

Derudover kan du ved forudbestilling af OnePlus Nord 3 få et sæt OnePlus Nord Buds 2 trådløse in-ear høretelefoner gratis med. De har en vejledende pris på 549 kroner.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni