oneplus 6t funktioner og pris

OnePlus kundeservice: Kontakt på mobil, mail og chat

Hvordan får man fat i OnePlus kundeservice vedrørende spørgsmål til selskabets mobiltelefoner, headset og tilbehør. Guide til kundeservice hos OnePlus på telefon, mail, chat og Facebook samt åbningstider.

OnePlus er blevet en af de mere populære mobilproducenter i Danmark og deres telefoner kan købes hos de fleste danske teleselskaber. Du kan naturligvis vælge at kontakte kundeservice hos dit teleselskab, hvis du har spørgsmål til din OnePlus-mobil, men du kan også kontakte kundeservice hos OnePlus selv.

Herunder guider vi til de forskellige måder, man kan komme i kontakt med kundeservice på hos OnePlus via mobil, mail, chat og fællesskab.

Se også: Bedste priser på OnePlus telefoner

 

OnePlus kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice telefon – produkt-og kundesupport:

Privat kunder: +45 78 75 95 60

Åbningstider: Mandag til fredag: 08:00 – 17:00

 

Chat med kundeservice

Du kan også kontakte selskabet online via chat. Du kan komme i kontakt med OnePlus kundeservice online her (nederst på siden). Selskabet lover at svare inden for 24 timer.

Åbningstider: Mandag til fredag: 08:00 – 17:00

 

E-mail OnePlus Kundeservice

Du kan også kontakte selskabets kundeservice via mail – det kan du gøre her. Selskabet lover at svare inden for 24 timer.

 

Fællesskabet – forum for brugere af brugere

OnePlus er kendt for at have en loyal skare af følgere, der gerne spreder det glade budskab om den kinesiske mobilproducent og hvor man kan hente mere viden om sin OnePlus-mobiltelefon. Her kan du hente viden om alle de ting, man kan gøre med sin mobil og oplever du problemer med, at noget driller eller ikke virker som det plejer uden at du ved, hvad der er årsagen til dig, så kan du også hente viden her.

Udfordringen med det forum er dog, at indlæggene typisk er på engelsk. Du kan kontakte OnePlus’ fællesskab her.

 

Kontakt kundeservice hos OnePlus Sony, december 2018

Guiden med kontakt til OnePlus kundeservice via telefon, mail, chat eller forum er fra december 2018. Hvis du oplever, at der er forkerte oplysninger i oversigten, så kontakt os da venligst på mail info@mobilaps.dk.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus