oneplus 3t bedste pris

Køb OnePlus 3T uden abonnement hos 3 – se pris

I går kunne teleselskabet 3 præsentere lidt af et scoop, da de annoncerede et nyt eksklusivt samarbejde med mobilproducenten OnePlus. I første omgang handler samarbejdet om, at 3 får eksklusiv ret til at sælge den roste OnePlus 3T i Danmark, men også fremtidige produkter fra OnePlus har 3 aftale om at sælge eksklusivt herhjemme som eneste forhandler.

Se også: Priser på mobilabonnementer hos 3

Rabat på 3T med abonnement

Salget af OnePlus 3T hos 3 er startet i dag og telefonen kan købes med en række af 3 mobilabonnementer. Ved at købe telefonen med abonnement opnår man en mindre rabat på 300 kroner på selve telefonen.

Du kan sammenligne priser på OnePlus 3T hos 3.

 

Køb OnePlus 3T uden abonnement hos 3 

Men det er også muligt at købe OnePlus 3T hos 3 uden abonnement. 64 GB versionen har en pris på 3.299 kroner, mens 128 GB versionen har en pris på 3.599 kroner. Det er samme pris, som hvis man køber den online hos OnePlus – også her uden abonnement.

Ønsker man at købe OnePlus 3T uden abonnemet hos 3, der altså er den eneste forhandler af telefonen i Danmark, så skal man ned i en af 3′s 30 butikker rundt om i Danmark. På 3.dk sælges telefonen kun med abonnement. Så er man ikke tryg ved at handle online, så kan man altså benytte sig af muligheden for at købe telefonen i en af 3′s butikker.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner