OnePlus 10T 5G: Dansk pris, tilgængelighed og forudbestilling

OnePlus 10T 5G er nyeste smartphone fra den populære producent. Her får du vejledende dansk pris, tilgængelighed og forudbestilling på OnePlus 10T 5G.

OnePlus 10T 5G: Dansk pris, tilgængelighed og forudbestilling

OnePlus har i dag løftet sløret for en ny flagskibstelefon, der placerer sig lige under deres ultimative topmodel. OnePlus 10T 5G byder på high-end hardware til en fornuftig pris. Her kan du se hvad OnePlus 10T 5G koster i Danmark, hvornår den kan købes og forudbestilles.

Se også: De bedste priser på telefoner fra OnePlus

Hvad koster OnePlus 10T 5G?

Lad os bare lægge ud med prisen. OnePlus 10T 5G kommer i to varianter, hvor der er to farver at vælge imellem. Herunder kan du se de vejledende priser:

  • OnePlus 10T 5G med 8GB RAM og 128 GB lagerplads koster 5.499 kroner.
  • OnePlus 10T 5G med 16GB RAM og 256 GB lagerplads koster 6.299 kroner.

OnePlus 10T 5G kommer i farver Jade Green og Moonstone Black. Den grønne har en blank bagside og den sorte en mat bagside.

Forudbestilling og tilgængelighed

Allerede fra i dag kan du forudbestille OnePlus 10T 5G. Den lander hos teleselskaber og andre forhandlere den 25. august.

Hos nogle forhandlere kan man få en bundle, hvor man får Nord Buds trådløse in-ear høretelefoner med gratis. Disse har en vejledende pris på 399 kroner.

Flagskibs-indmad til en fornuftig pris

OnePlus 10T 5G er nyeste smartphone fra den kinesiske producent. Den er blandt de første smartphones med den nye Snapdragon 8+ Gen 1, der er det hurtigste chipset til Android-telefoner på markedet i dag.

Blandt de store nyheder i denne model er også en ny endnu hurtigere opladning. For første gang herhjemme man kan få 150 Watt opladning, som giver en fuld opladning på blot 19 minutter. På blot 10 minutter er der nok strøm til en hel dags brug.

Heri finder man også flot indmad som en 6,7 tommer AMOLED-skærm med adaptiv 120 Hz-opdatering, hurtig LPDDR5 RAM og UFS 3.1 lagerplads og et 4.800 mAh batteri.

Se også: De bedste telefoner fra OnePlus