Os & Telemarkedet

Telemarkedet er uoverskueligt. Aktørerne og tilbuddene på markedet er mange. Telebranchen er stærkt præget af hastig teknologisk udvikling, der hurtigt forælder og udfordrer forbrugernes opfattelser og viden om telefoni, telefoner, internet, data-tjenester og tv. Samtidig er konkurrencesituationen på telemarkedet intensiv hvilket stadig forandrer priser, prisstrukturer og betalingsmodeller. Teleselskabernes kunder (forbrugere, offentlig administration og private virksomheder) mangler derfor oversigt og viden om både teknologi og priser.

TelePrisTjek.dk tilbyder uvildige prissammenligninger af mobilabonnement, telefoner og bredbånd. Samtidig er det vores mål at formidle ekspertviden om teknologi og software. Teleselskaberne og andre udbydere af produkter og tjenester på telemarkedet er blandt de førende eksperter og deres viden og kompetencer er derfor af højeste værdi for både privatpersoner og virksomheder. TelePrisTjek.dk vil give eksperter og aktører på telemarkedet mulighed for at formidle viden om telefoni, telefoner og internetløsninger.

TelePrisTjek.dk vil formidle de bedste priser og den bedste viden. Vi vil samle informationer om mobilteknologi og præsentere priserne på teleydelser således, at telemarkedet bliver overskueligt og forståeligt for den enkelte forbruger og virksomhed.

TelePrisTjek.dk blev etableret januar 2007 og har siden jævnligt leveret prissammenligninger og analyser af telemarkedet til danske medier. TelePrisTjek.dk tjener penge på bannerannoncer og gennem formidling af mobilkunder til teleselskaberne.

 

Velkommen til store besparelser og nyttig viden

 

Nicolas Fredriksen, Stifter af TelePrisTjek.dk
e-mail: nicolas@telepristjek.dk
Tlf. +45 61773600