OK Mobil blander taletid i benzinen

Priskrigen har fået ny energi. OK Mobil blander godt med Taletid og Data i benzinen. Hvis du har dit mobilabonnement hos OK Mobil og samtidig har et OK benzinkort, kan du få op til to timer ekstra Tale eller to ekstra GB Data når du tanker benzin - Vi ser nærmere på fordele og ulemper ved OK Mobil.

OK Mobil blander taletid i benzinen

OK Mobil giver konkurrencen fuld gas og giver 1 time Taletid eller 1 GB Data i bonus pr. 50 liter benzin du tanker. Det er et loyalitetsskabende tiltag, som kan være særlig attraktivt for mobilkunder, som også har et OK benzinkort – Vi ser nærmere på priserne, fordelene og ulemperne.

 

“OK Mobil har ok priser på taletid & data, men med bonusordningen bliver priserne meget skarpe”, Nicolas Fredriksen, stifter af TelePrisTjek.dk

Tjek aktuelle tilbud hos OK Mobil

Se også: Sammenlign priser på alle danske mobilabonnement

 

Priser og bonus på mobilpakker

 Mobilpakker Pris /md. Bonus Aktuelle priser
  3t Tale + 1 GB + Fri SMS/mms  79,-  2t Tale / 2 GB Se tilbud
  10t Tale + 4 GB + Fri SMS/mms  99,-  2t Tale / 2 GB Se tilbud
  Fri Tale + 2 GB + Fri SMS/mms  139,-  2 GB Se tilbud

Du kan få op til 2 timer Tale eller 2 GB Data i bonus pr. måned. Forudsætter tankning af
i alt 100 liter benzin. NB! Ved Fri Tale omfatter bonus kun Data.

 

Om OK Mobil & tilbuddet

OK Mobil tilbyder mobiltelefoni på Telenor og Telias 3G og 4G netværk. Mobilpakkerne med 3 og 10 timer Tale inkluderer 3G, mens pakken med Fri Tale inkluderer 4G. Dataforbrug knyttet til Facebook er gratis og fratrækkes ikke saldoen for indeholdt Data. OK Mobil tager 29 kroner for tilmelding til udlandstelefoni (engangsafgift) og opgradering fra 3G til 4G koster ligeledes 29 kroner (månedsafgift lægges oven i mobilpakkens månedspris).

“Det er altid en god idé, at vælge en mobilpakke, der er lidt større end dit faktiske mobilforbrug. Se på dine gamle mobilregninger og få tjek på dit forbrug”, Nicolas Fredriksen.

 

Se også: Sammenlign priser på populære telefoner