Oisters lancerer nyt mobilabonnement til børn – se sammenligning

Oister har netop lanceret et nyt mobilabonnement til børn, der har rigeligt med taletid og stor datapakke til 69 kroner. Vi sammenligner med konkurrenter.

Oisters lancerer nyt mobilabonnement til børn – se sammenligning

Teleselskabet Oister har netop lanceret et nyt mobilabonnement til børn, der kommer med stor datapakke og masser af taletid. Vi tager et kig på det nye abonnement og sammenligner med konkurrenternes.

Børnevenligt mobilabonnement med 15 GB data

De fleste mobilabonnementer til børn tilbyder et mindre indhold af taletid og data til en lavere pris. Det nye abonnement fra Oister skiller sig ud, ved at tilbyde både masser af data og taletid, og stadig til en billig pris. Herunder tager vi et nærmere kig på det nye abonnement.

  • 15 timers tale, 15 GB data og 8 GB roaming i EU til 69 kroner per måned.

Se aktuelle abonnement hos Oister

Der er ingen binding på det nye abonnement og oprettelsen er gratis. Godt nok er det et mobilabonnement designet til børn, men der er ikke noget i vejen for, at alle andre også kan tegne abonnement på det. Med dets fornuftige indhold af tale og data og lave pris kunne det helt sikkert friste mange forbrugere lige nu.

Oister har også stadig deres billigere mobilabonnement til børn til 59 kroner, hvor man får 3 timers tale og 10 GB data.

Se alle abonnementer fra Oister

Er Oisters mobilabonnement til børn bedst?

Er dette nye mobilabonnement fra Oister de bedste til børn og teenagere, der bruger meget data? Lad os tage et kig på andre teleselskaber og deres mobilabonnementer til børn.

Call Me, CBB og Duka tilbyder også mobilabonnementer designet til børnebrug. Call Me har et med 7 timers tale og 7 GB data til 89 kroner. CBB tilbyder et med 7 timers tale og 7 GB til 89 kroner og DukaTALE et med 5 timers tale og 5 GB data til 59 kroner.

Abonnementet fra Duka er billigere, men har mindre taletid og data. De to andre abonnementer er både dyrere og har betydeligt mindre tale og data inkluderet. Det er derfor svært ikke at anbefale Oisters nye abonnement med 15 timers tale og 15 GB til 69 kroner per måned. Og skal der spares lidt, er Oisters billigere børneabonnement også meget fristende.

Se også: Flere guides til bedre og billigere mobiltelefoni