Oister Travel: Billig roaming i USA, Tyrkiet eller Thailand

Skal du rejse til USA, Tyrkiet eller Thailand i ferien? Få 20 GB data til brug i USA, Tyrkiet og Thailand til en billig pris med Oister Travel.

Oister Travel: Billig roaming i USA, Tyrkiet eller Thailand

Skal du på ferie i udlandet skal du sikre dig, at både mobiltelefon og mobilabonnement er klar til turen. Går turen til USA, Tyrkiet eller Thailand kan du få billig data hos Oister.

Se også: Find og sammenlign priser og tilbud på mobilabonnementer

79 kroner for 20 GB til USA, Tyrkiet og Thailand

Oister er nu klar med “Oister Travel”, hvor man på en simpel og hurtig måde får dataroaming i landene USA, Tyrkiet og Thailand.

Har man i forvejen et mobilabonnement hos Oister, kan man tilkøbe Travel i en måned. Det er altså et tillæg til det normale mobilabonnement. Man får i pakken 20 GB data til brug i de tre lande, der er attraktive rejsemål for danskere.

Det fungerer på den måde, at man blot sender en SMS til 1426 med teksten “Travel20”, hvorefter man modtager 20 ekstra gigabyte data. Pakken indeholder udelukkende de 20 GB data, som kun kan bruges i de tre nævnte lande. Det er et engangsbeløb og prisen er 79 kroner.

Se mobilabonnementer hos Oister

De 20 GB data i Oister Travel udløber automatisk efter 30 dage. Data kan bruges i de tre lande, så snart man har modtaget en bekræftelse på købet.

Inden man kan bruge data i USA, Tyrkiet og Thailand eller andre lande skal man sikre sig, at man er tilmeldt udlandstelefoni med data på Oisters selvbetjening og at det er aktiveret på selve mobiltelefonen.

Billigste EU-data i USA, Tyrkiet og Thailand?

Er Oister billigst med dataroaming i USA, Tyrkiet og Thailand? Det nye Oister Travel fungerer anderledes end i andre abonnementer, da der er tale om en tillægsydelse og ikke en fast del af abonnementet. På trods af det, har vi forsøgt at sammenligne priserne.

Der er nemlig et par andre teleselskaber, der har mobilabonnementer med data til brug i USA, Tyrkiet og Thailand. Herunder kan du se en prissammenligning:

duka

Mobilabonnement: Fri tale, 80 GB i DK og 30 GB i EU, USA, Tyrkiet, Thailand og Canada
Pris per måned: 189 kroner

Se aktuelle tilbud hos duka

Call me

Mobilabonnement: Fri tale, 80 GB i DK og 25 GB i EU, USA, Tyrkiet og Thailand
Pris per måned: 179 kroner

Se mobilabonnementer fra Call me

Oister

Mobilabonnement: Fri tale, 50 GB i DK, 20 GB i EU, USA, Tyrkiet og Thailand
Pris per måned: 178 kroner

Se aktuelle tilbud Oister

Man skal dog huske på, at man kan vælge de ekstra 20 GB data i USA, Tyrkiet og Thailand hos Oister til ethvert mobilabonnement hos selskabet, og at det kun kan aktiveres, når man rent faktisk står og skal bruge det.

Derfor bliver Oister Travel hurtigst den billigste måde, at opnå data EU, USA, Tyrkiet og Thailand. Man skal dog huske på, at man får 5 GB mere hos Call me og hele 10 GB mere hos duka. Hos duka har man dertil fri tale til og fra de førnævnte lande.